Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tipografinin tasarımda çk önemli bir yeri olduguna inanıyorum!sizce? Alttaki çalışmadada tipografi zayıf kaldı ama öyle hosuma gitmişti ondan öyle bıraktım bu Arada 'S' harfine ilgim büyüktür nedenini anlamadım
heh şimdi buldum tırnaklı değil o soru işareti fontu ondan.. serifsiz.. evet kesinlikle çok güzel dururdu.. sende görmüşsün zaten.. konuşmayayım daha fazla )
Ellerine sağlık. İlk çalışmanı daha çok beğendim ikinci çalışmanda ise bir takım eksiklikler görüyorum. Tamamlamadan bıraktım demişsin ya o yüzden eleştirmeyeceğim ellerine sağlık...
merhabalar çalışmalar çok güzel benimde çok hoşuma gitti sizden bişi istesem belki yanlış yere yazıyorum belki açıklaması vardır soracağım konunda sizede sorim "Tipografi" nedir ? nasıl kullanılır? vs. vs. ben bu işin eğitimini almadığım için pek bilmiyorum kısaca bi özet geçerseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler ..
sende hep işin basidine kaçıyon kardeşim tipo yazı demek tasarim göz demek balık unutmak demek kelebek ölmek demek ooo tam reklamcı olmuşsun tek söz ve konun