Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

tiyatro tişört tasarımı

Benzer konular

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık
sağ ve sol yanlara koduğun yazıları biraz
daha içeri alabilirsin

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
10 adet bastırdıktan sonra büyük rakamlarda bastırıcaz tabiki aa siz neden sölediniz anlaymadım teşekkürler arakadaşlar yorumlar için

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
10 adet bastırdıktan sonra büyük rakamlarda bastırıcaz tabiki aa siz neden sölediniz anlaymadım teşekkürler arakadaşlar yorumlar için

Öncelikle üzgünüm. Ortada bir tişört baskı durumu var tasarım adına bir şey yok..Yapıcı eleştiremiyorum maalesef. Mesleğinizde daha detaylı arştırmalarla daha verimli sonuçlar alabileceğinizi hatırlatmak isterim.

* Kullandığınız gravat ve ip daha geçen yılın patlama yapan modellerinden..Yani tasarımı sizin değil..

* Kullandığınız yüzler tiyatronun klişe yüzleri..
Tasrım size ait değil..

* Tişörtün etrafına yazı yazmak..Tasarımmıdır? Değildir.. Öyleyse tasarımcı olarak sizin yapmanız gereken ilk başta araştırmak ve araştırmak..Modelleri çizimleri ilüstrasyonları incelemek, tipografik şekilleri yazıları incelemek olmalı...

Evet çok fazla basılabilir ama bu kesinlikle 1 kullanımdan sonra asla kimsenin zorunlu olmadıktan sonra giymeyeceği bir Tişört.

Tavsiyemi yineliyorum. İlk başta yapılan çalışmaları inceleyin..
Kolay gelsin.

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
arkadaşım ben tasarım ban ait diye yazmadım teşekkür ederim öncelikle zahmein için bu 1 2. si ise
2500 adet basılacak ama dikkat etmediğinizi anlıyorum bu bir tiyatro tişörtü nedeni bunu sadece üyeler giyecek anlatabildimmi
ve orda bunların ilistrasyon ları ban ait diye birşey söledimmi ama ipin tasarımı bana ait ben çizdim v daha önce bir yerde görmedim buda benim hatam belkid ama hiçbir tişörtte daha önce görmedim idam ipini teşekkürler ban vakit ayırdığınız için
yapılan çalışmları incelelm hususunda birşey sölemişsiniz
bende diyorumki ben bir tasarıma başlarken incelemem nedenide şudur onlardan etkilenip benzerlerini yapmak istemiyorum ondan dolayı ortada bir tasarım olmadığını sölüyorsunuz oda sizin düşünceniz tekrar tekrar teşekkürler...:d