Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tiyler Club Cafe

Smoke6

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkaşlar Yapmış Oldum Calısma İcin Eleştirileriniz Yaparsanız Sevinirim Şimdiden Teşekür ederim..

Benzer konular

newdigital

🌱Yeni Üye🌱
bana kalırsa acayip karışık duruyor.Çok göz yoruyor. Birde o kızın etrafını keserken feather versen o keskinlikte olmaz.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok karışık ve eli yukarıda olan DJ çalışmaya oturmamış.

Arkadaki film kareleri, resimler, yazışar, adres, kulaklık, bunların hepsini koymak zorunda değilsiniz. Çok fazla karmaşa var. Tabi müşterinin bunları çalışmada görmek istediğini söylerseniz...

LeGEnD

🌱Yeni Üye🌱
eli havada olan DJ koltuk altı traşı olmalı bence:):)
şaka bi yana güzelmiş ama karışık dostum

emre-kara

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bencede cok karışık :S bide kazı renklerini biraz daha oyna

N/A9

🏆Pro Tasarımcı🏆
hayatımda hiç bu kadar karışık bir afiş görmedim, bence biran önce sadeleştirmelisin... kimse birşey görmesin diye mi yaptın yoksa :)

koserim

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok Resim Kullanmışsın.. Çok Karşık Olmuş Resimleri Azaltmalısın Bence Kolay Gelsin

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Birincisi çok net çizgiler dj'in saçları ne öyle cam kesiği gibi .Dj'i en alkta koyup hiç değlse bir zeminde duruyor gibi yapabilirsin.Kızın yüzü o kadar kırmızıki kan revan içinde duruyormuş gibi duruyor ve çok kalitesiz bir resim.Resimlerin etrafına verdiğinin yeşil stroke eşit değil.bu ince ama çok önemli bir detaydır.Arkaya kullandığın film şeridi çokk çokkkkk çokkkkkkkkkkkk alakasız.Geçmişten günümüze havası veriyor.Arkada kullandığın deseni biraz daha şeffaflaştıraiblrisin.ayrıca o dj kızın önündeki aletlerin kablosu ne öyle çok çirkin onları silsen daha iyi olur.Birde tasarım böyle uçuk kaçık olmuş.Sen gitmişşsin oraya arial black kullanmışsın.Yani kısacası berbat (kusura bakma sadece eleştiri kızmak yok)

mgrafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
karışık olsun diye elinden geleni yapmışsın biraz sadeleştir derim ben ben şahsen elime böyle bir broşür geçse okumam afiş görsemde bakma kızma ama gerçekçi olmak lazım seni yanlış yönlendirmek istemem...daha anlaşılabilir bişiler yapmalısın

turguts

🏅Acemi Tasarımcı🏅
baba afiş mi bu yoksa broşür mü bu kadar resim kullanmamalısın afişinde anlatmak istediğin bir şey olmalı bir çok şey değil. eğleneceğiz mekan bu insanlar böyle eğlendiler vs. vs. vs. bunun yerine biz eğlendiriyoruz ama gelip görmelisiniz gibi bi mesaj daha iyi olur bi afişi yolda görüpte dakikalarca enceleyen birisini görmedim ben o yüzden bakabildiği en kısa sürede vermek istediğin mesajı anlatmalısın ilgisini çekerse gerisine bakar.

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
kafam karıştı karışık bir çalışma olmuş bende turguts a katılıyorum anlatmak istediğin bişey olmalı birçok şey değil afişte genede eline saglik :)

Smoke6

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekür ederim arkadaş'lar gerçekten benim anlatmak istediğim'de buydu müşteriye :) zaten eleştirin diye yazdım bunu müşterime göstercem yorumlarınızın icin hepinize teşekür ederim..

turguts

🏅Acemi Tasarımcı🏅
reca ederiz dostum ha bide sana bi sey sorucam yav bu konu acma ve resim ekleme konusunda bilgi verebilir misin bana ezik kaldim ya elestiri yapiyoruz elestirilemiyoruz? :)

citozzz

🌱Yeni Üye🌱
ya sana meslektaşım diyemiyorum bu şekilde tasarım olmaz hatta buna dizgi bile denmez bu 0-6 yaş arası çocuğun resim defterine çizdiği bir resim gibi yine de havesini kırmayalım biraz daha çabalarsan başarıcaksın

Smoke6

🌟Usta Tasarımcı🌟
turguts gec kalmısım sen öğrenmişsin ßile :)

superbiolay

🌱Yeni Üye🌱
ben olsam bu afisi gorunce boyle bir yere gitmem, aban bu yer cok kalitesiz vasat kiz tavlamaya gidden kisilerin ve denkde erkeklerin ucuz ikram ve kalitesiz kotu yer oldugunu hissettiriyor

ByRuZGaR

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.kordugumfm.net.tc
tebrik ediyorum bana hayatimda bir ilki yasattin :)) çok karisik karmasadan ne oldugunu anlamadim bile, bence bayabir sadelestirmen gerekiyor.

Linux

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.kralteam.com
hayatımda böyle bir çalışma görmedim bu müşterin bu kadar isteğİ istediğine göre gerçekten kalitesiz bir yermiş (-)