Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
* Ön kapak görüntüsünde logonun altına doğru lacivert alanda bilinçlide olsa bir problem var gibi gözüküyor. * Gemi ve trenin yanyana durması garipsenecek durum olabilir sonuçta dekupesi yapılmış havada görseller..Zeminli olup biraz feather la kenarlanırını yemen daha oturaklı olmasını sağlardı.. * Sunum için ahşap zemini desteklemiyorum. * Genelinde hoş başarılı bir çalışma tebrik ederim.
* Ön kapak görüntüsünde logonun altına doğru lacivert alanda bilinçlide olsa bir problem var gibi gözüküyor. * Gemi ve trenin yanyana durması garipsenecek durum olabilir sonuçta dekupesi yapılmış havada görseller..Zeminli olup biraz feather la kenarlanırını yemen daha oturaklı olmasını sağlardı.. * Sunum için ahşap zemini desteklemiyorum. * Genelinde hoş başarılı bir çalışma tebrik ederim.
Kullanılan taşıtların yanyana diziliş şekli beni de rahatsız etti.Bunun haricinde çalışma oldukça başarılı.Sayfa düzeni , tipografi, renklerin uyumu vs. çok güzel.Tebrikler.
elinize sağlık yalnız ön kapak bakınca gözü çok yoruyor.Nokta logosu emboss şeklinde orda olmasaydı yada gökyüzü deniz taşımacılığı sayfasında zemin olarak olsaydı daha iyi durabilirdi.
taşıtları azda olsa bi zeminde göstermek şart bence uçuyolar çünkü şuanda. birde kapaktaki logoyu net bi halde kullansanız nasıl olur acaba? iyi çalışmalar
taşıtları azda olsa bi zeminde göstermek şart bence uçuyolar çünkü şuanda. birde kapaktaki logoyu net bi halde kullansanız nasıl olur acaba? iyi çalışmalar
aslında şu anda cam bir zemin üzerindeler yansımalar o şekilde dikkat ederseniz, en çok sırıtan gemi son olarak gemiye bir halatlarla karaya bağlanmış kenar kısmı kesik kara görüntüsü verebilirim ama o kısıma renklendirme gerekecektir ve bunun kapak görüntüsünde biraz tahribat yaratma olasılığıda var , genelde araç renklerini değiştirdim çok fazla öne çıkmasınlar diye 2. bir renklendirme yeni bir odak noktasına yol açabilir o zaman vurgulamak istediğim noktadan kopabilirm. bakalım birşeyler düşüneceğim orayada
Selamlar konunun başlığı işi gölgeliyor Şaka bi yana işin geneli çok güzel. Görsel kullanımı, renk seçimi, tipografi uyumu. Elinize sağlık iyi çalışmalar