Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Trabzon Olimpiyat Logo Yarısması Çalışmam

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
Trabzon Gençlik Olimpiyatları Yarışması için yapmış oldugum logo çalışmasını sizlerle paylaşmak istedim.

trabzonlogo.jpg

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok hoş ve güzel bir çalışma olmuş. İlk yorumu ben yapayım istedim gece bu vakitte de çok anlamlı şeyler söylenemiyor doğrusu. Tebrik ediyorum.

İyi çalışmalar Ha bir de unutmadan :artipuan: diyorum, yolun açık olsun.

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok tesekkurler yorumunuz ıcın. bısey solemenıze gerek kalmamıs ıctenlıgınızden dolayı. Tekrardan ilginiz icin tesekkurler :)

Özgür Aziz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bncede gerçekten hoş görünüyor.Açıkçası bnde katılmayı düşünmüştüm ama öss hazırlandığım için vakitayıramıyacağımı düşündüğümden katılamamıştım...Umarım Grafikerler.net ailesinden biri kazanırda yabancıya gitmez (= Ayrıca bi öneri; Trabzon yazısındaki TR harflerini farklı ton yapmayı deneyin belki öyle daha hoş görünür,hem yabancı bilmeyen ülkerde Türkiye'de olduğu tahmin edebilirler belki... Kolay gelsin.Emeğinize sağlık...

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
tesekkurler yorumunuz ıcın Özgür Bey ben cok fazla o tarz on plana cıkarmaları sewmıyorum yınede onerınız ıcın tesekkurler. Bu tarz yarısmalarda emegın degıl baska seylerın onemlı oldugnunu herkes bılıyor o yuzden umıtsızce katıldım bende maksat bulunmak kendımızı gelıstırmek :)

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşım tebrik ediyorum bence çok başarılı bir çalışma ancak alt tarafa eklemiş olduğun olimpiyat logosu gereksiz ve fazla olmuş zaten yazı içinde vurgu yapmışsın ekstra neden bu logoyu kendi logonda kullanmış olduğuna açıkçası anlam veremedim yerinde olsam onu kullanmazdım iyi çalışmalar...

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yapılması planlanan organizasyon Gençlik Olimpiyatları.Dolayısıyla bu organizasyona özgü bir çalışma olmalıydı.Oradaki olimpiyat logosu çalışmayı özgün olmaktan çıkarmış.

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
o halkalar her olimpiyat logosunda var olan bir simge
örnekler :
1139525143LOGO%20TORINO%202006%20copia.jpg

logo1.jpg

yani zorunlu bulunması gereken birsey benim kendimin ekledıgı bısey degıl anlamanız ıcın ornekler sundum yorumlar ıcın tesekkurler

umut33

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sunduğun örneklere bakıyorumda... senin yaptığın çalışma bunlardan çok daha kaliteli.. emeğine sağlık...

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
cok tesekkur ederım umut elımden gelenı yapmaya calısıyorum umidim yok bu tarz yarısmalarda ama yınede bı kendımızı denıyorz..

ataaa

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok begendim eline saglık olimpiyt logosunu kullanman tabıkıde zorunlu ve gerekli bir durum bakıyorumda yorum yazacağım diye gelişene çok sallayan var bu sitede.kimse kendini burda tepelerde görmeden mütavazi ve yapıcı yorumlar yapmalı sıteyı 1haftadır ıncelıyorum her konuda ukala yorumlar yapan bile var ortaya iş koymaya gelince...

spec

🌱Yeni Üye🌱
Çok beğendim, ellerine sağlık.
Sadece "2011" yazısı biraz rahatsız ediyor. Dikkate al bence.

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bursa için yaptığın logo gibi...bence bu da muhteşem...umarım sonucu aynı olmasın...
görür görmez "mükemmel" diye bir ses çıktı ağzımdan, gayri ihtiyari :) eline aklına sağlık...

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
cok tesekkurler arkadaslar yorumlar ıcın gercekten okurken bırazdaha fazla bu meslegı sewmeye baslıyorum... 2001 yazısı rahatsızlıgı renktense o renk bu aralar Türkiye yi futboldada temsıl eden bı renk oldugundan ve dıger renklerı one cıkardıgını dusundugumden kullandım.

seneryonun yıne aynı olacagını dusunuyorum ama bunları duymak ıcın bıle cızmeye degerdı

antioxidan

🌱Yeni Üye🌱
olaylarla grafiklerle alakam yok yalnız insanüstü bi kombinasyon tbrk ederim

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
cok tesekkur ederimm antioxidan çok buyuk bi gurur duydum yorumundan dolayı . butun arkadaslara desteklerınden dolayı mınnettarım. kazanamıcagımı bılmeme ragmen bu yorumları duymak bu ıse dewam etmemı gosterıyor.

darkloopus

🌱Yeni Üye🌱
balığın kuyruğunda bir durum gözüme çarptı.mavi ve sarı olan kısmın nizami diğerlerinin biraz daha asimetrik olması biraz sorun yarıyo gibi.onun dışında tamamiyle harika

selmanist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok güzel bi çalışma. Emeğine sağlık. Çalışmalarını hayranlıkla takip ediyorum. üslubun gerçekten çok hoşuma gidiyo.

Yalnız ben bişeyi merak ettim. Orda "EYOF TURKEY" derken, "Eye of Turkey - Türkiyenin Gözü (bakış açısı, yorumu vs.)" anlamında mı kullandın yoksa başka bi anlamı mı var?

Eğer yanlış yazmadıysan yeni bişey öğrenicem demektir :) Başarılar.

Son düzenleme:

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
EYOF = European Youth Olympic Festival. Çok teşekkür selmanist yorumun icin .:)