Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslına bakarsan her ikiside iyi olmuş, temiz çalışmalar, yeşil olan daha çok hoşuma gitti. Ayrıca bildiğim kadarıyla "Traş" değil "Tıraş". Ve tıraş köpüğü yazısını birazcık daha büyütürsen iyi olur.
bence güzel çalışmalar.Ben sundan çok eminim 4 tane çalışma yaparım bunlardan 3 ünü özene bözene yaparım 1 tanesinide sallamasyon yaparım çeşit olsun diye bazen bakarım ki sallamasyon çalışmayı beğenmişler.Bence sanada oyle birileri denk geldi herhalde.keşke bi tane sallamasyon çalışma yapsaydın belki onu beğenirlerdi Eline sağlık güzel çalışmalar.
Nedemek istiyorsun anlamadım sadece logo çalışmasımı var orda bu nasıl eleştiri dalga geçer gibi
Diğer arkadaşlarada teşekkür ederim eleştirileri için. Zaten çalışma müşteri tarafından beğenilmedi. Beğenilen çalışmayı gördüm. Başka bir grafiker arkadaş çalışmış. Şaşırdım görünce ama tabi zevkler ve renkler tartışılmıyor.