Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Travel,Sport,Entertain İntro

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba arkadaşlar,
intro sayfası için bir çalışma yaptım arkaplan resmi ve diğer birçok görsel hazırdır. Kendi yorumumla birşeyler yapmaya çalıştım. Web arayüze geçince dahada hoş olacağını düşünüyorum örneğin arkaplan yüklendiğinde 3 boz sırasıyla ortadan bulundukları konuma yavaşça inecek ve hover hakinde 30 px civarı yukarıya doğru animate olacak gölgeside aşağı doğru inip şeffaflaşacak vs. birazdaha canlı durması için. farklı görüşleriniz varsada bekliyorum. teşekkürler herkese

introei.jpg

Benzer konular

iskendersacli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Eline sağlık güzel olmuş.
mesela, Gökyüzüne ay da koyabilirsin, Bir de o 3 kutucuk için altta çimlerin üstünde 3 gölge yaparsan daha iyi olabilir belki, denemek lazım :)

Diğer tasarımlarını da incelemiştim güzel çalışmalar, Eline sağlık kolay gelsin.

Son düzenleme:

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Eline sağlık güzel olmuş.
mesela, Gökyüzüne ay da koyabilirsin, Bir de o 3 kutucuk için altta çimlerin üstünde 3 gölge yaparsan daha iyi olabilir belki, denemek lazım :)

Diğer tasarımlarını da incelemiştim güzel çalışmalar, Eline sağlık kolay gelsin.

Teşekkür ederim aslında var gölge de karışmış orası biraz :)

hddntha

🏅Acemi Tasarımcı🏅
iyi çalışma, yalnız arka planı biraz daha soluk tutmanı tavsiye ederim zira öndeki kutucukların biraz daha çarpıcı olması insanların dikkatini nereye çekeceğini vurgular, bir de eğer rollover kullanacaksan, kutucuklara rollover esnasında outer glow vermen akitf oldugunu göstermesi açısından iyi olabilir. iyi çalışmalar..

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
iyi çalışma, yalnız arka planı biraz daha soluk tutmanı tavsiye ederim zira öndeki kutucukların biraz daha çarpıcı olması insanların dikkatini nereye çekeceğini vurgular, bir de eğer rollover kullanacaksan, kutucuklara rollover esnasında outer glow vermen akitf oldugunu göstermesi açısından iyi olabilir. iyi çalışmalar..

Katılıyorum yorumuna arka plan canlı bıraktım çünkü ortadaki 3 kutu arka plan yüklendikten sonra preload ile gelecek arkadaki görseller gözükecek ilk etapta sonrasında rollover mantığı ile aktif olacak ve yukarı doğru yükselecek, ortadakinde outher glow mevcut zaten, teşekkür ederim yorumun için.

hasanizma

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hasanatesmedia.com
kardeş senin tasarımlarını hep beğenmişimdir.. tasarım güzel ama arka plandaki resim beni pek sarmadı ... eğer nette karşılamışsan çinlilerin arayüzleri var uçaklar kuşlar çimenler evler herşey iç içe :D bana o tasarımları anımsattı ... arka planı sade tutarsan kralsın kral :)

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kardeş senin tasarımlarını hep beğenmişimdir.. tasarım güzel ama arka plandaki resim beni pek sarmadı ... eğer nette karşılamışsan çinlilerin arayüzleri var uçaklar kuşlar çimenler evler herşey iç içe :D bana o tasarımları anımsattı ... arka planı sade tutarsan kralsın kral :)

Teşekkür ederim hasan,

aslında gördüm bende kalabalik olduğunu html hali birazdaha iyi onuda burda paylaşamıyorum link yasaklığından dolayı :) teşekkür ederim tavsiyen için