Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tsunami Manipulation Çalışmam (SPEED ART)

Huutame

🌱Yeni Üye🌱
qQmV3mH.jpg

Tsunami Manipulation SPEED ART - YouTube

Benzer konular

gizemp

🌱Yeni Üye🌱
oha. tam "yek yaa o kadar da zor olmayacak bu iş" diyordum ki çalışmanızı gördüm.
Allah kahretsin ki harika ötesi.

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
"Yok yaa!" mı demiş biri orayı tam anlayamadım B|

Çalışmaya dönersek bazı sıkıntılar söz konusu doğal olarak.
Öncelikle manipülasyondaki bütünlüğü bozan, üzerinde bir çizik bile olmayan kırmızı araç senin galiba ;) malum diğer araç perte çıkmış :D
Kırmızı araç manipülasyona uygun hale getirilmeli, ya da çıkartılmalı fazla sırıtıyor.
Keza çocuk, benim manipülasyonla uzaktan yakından alakam yok geçerken uğradım modunda.. Fazla real..
Yoldaki ismine yer vermek için mi kenarda dikildin. İsmini alt köşelere biyere alıp çoçuğu yolun ortasına(merkeze) getirmen çok daha uygun olur.
Suyun deminle birleştiği nokta yine sıkıntılı biraz daha çalışman gerekiyor. Geçiş net ve doğal olmalı.

Fena değil. Devamını görelim ;)

ANANAMK

🌱Yeni Üye🌱
Sırf sana yorum yapmak için üye oldum *****oglu adam *****

Huutame

🌱Yeni Üye🌱
"Yok yaa!" mı demiş biri orayı tam anlayamadım B|

Çalışmaya dönersek bazı sıkıntılar söz konusu doğal olarak.
Öncelikle manipülasyondaki bütünlüğü bozan, üzerinde bir çizik bile olmayan kırmızı araç senin galiba ;) malum diğer araç perte çıkmış :D
Kırmızı araç manipülasyona uygun hale getirilmeli, ya da çıkartılmalı fazla sırıtıyor.
Keza çocuk, benim manipülasyonla uzaktan yakından alakam yok geçerken uğradım modunda.. Fazla real..
Yoldaki ismine yer vermek için mi kenarda dikildin. İsmini alt köşelere biyere alıp çoçuğu yolun ortasına(merkeze) getirmen çok daha uygun olur.
Suyun deminle birleştiği nokta yine sıkıntılı biraz daha çalışman gerekiyor. Geçiş net ve doğal olmalı.

yorumun için teşekkürler ama video çekerken denedim adamı ortaya koyunca kötü durdu zate video çekerken çok bunalmıştım zemine uymadıgını sonradan farkettim ama video edit işlerinde pek iyi olmadıgım içinde düzeltmeden videoyu bitirdim :D o yüzden bu tsunamiyle ilgili ilk çalışmamı atıyım video çekmedigim için rahat rahat yaptım :D

aivYAyL.jpg

SON(END)-Manipulation SPEED ART - YouTube

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Sırf sana yorum yapmak için üye oldum *****oglu adam *****

Keşke gelirken beyinini de getirseydin. Algıda sorun yaşayabilirsin o bakımdan B|
Herneyse..

yorumun için teşekkürler ama video çekerken denedim adamı ortaya koyunca kötü durdu zate video çekerken çok bunalmıştım zemine uymadıgını sonradan farkettim ama video edit işlerinde pek iyi olmadıgım içinde düzeltmeden videoyu bitirdim :D o yüzden bu tsunamiyle ilgili ilk çalışmamı atıyım video çekmedigim için rahat rahat yaptım :D

SON(END)-Manipulation SPEED ART - YouTube

Bu video sana mı ait? Eğer öyleyse oldukça iyisin.
Madem iyisin niye kötü çalışmayı ekliyorsun arkadaşım? :)
Hay allam ya yoruyosunuz beni :) :)

Bu da olsukça iyi görünüyor kutlarım ;)