Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tulln Cami logo tasarımı

FouYeal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Avusturyadaki yenilenen camiiye web sitede kullanılması için tasarladığım logo.. Kendi çizimim olan Kabe'nin etrafındaki kırmızı çizgiler, gülü ve İslamiyetin yayılışını tasvir etmektedir. bildiğiniz gibi gül çiçeği Hz. Muhammed (S.a.v)'i simgeler..

https://i.imgur.com/wUlCa.png

Benzer konular

Graphhy

🌱Yeni Üye🌱
olmamış amotorce kacmış translate kulanmaya özen göster dışa taşmış + bol bol uygulama yapmanız laızm düzgün renkler tercih edin tek renk değil 2 renk yani gözü yormuyacak renkleri tercih edin arkadaşlar kolay gelsin iyi çalışmalar yazı karakterini datafont yaz google ordan bak istediğini indir + böyle olmaz . . . bol bol uygulamalı çalışın

FouYeal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gülün tamamlanmış hali stroke lu olan hali değil. stroke u en son ekledim. dışı tek renk olsun diye. ayrıca bu bi deneme. sunuma gidince istenilen renkler doğrultusunda değiştirilir. yorumlarınız için çok tşk. ederim.

kaosriyate

🏅Acemi Tasarımcı🏅
konu nereye kaldırıldı diye merak ediyordum. tasarımı askıya alacaktım neredeyse :)
neyse yarın sabah link veririm artık. son bir ekleme yapacağım. bu arada tekrar konu silinebilir diye konu sahibi bana mail atabilirmi acaba? mail adresimi yazıyorum. **************

Moderatör tarafında düzenlendi: