Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

TUNAHAN YAPI ilk çalışmam

sero swordson

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar logo konusunda pek deneyimli değilim ve şöyle birşey hayalettim.
bolca eleştirelim ki hem ben hem de diğer amatör arkadaşlar faydalansın...

UOm57.png

nasıl?..

Benzer konular

Abdülmecid77

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Biraz daha geliştirebilirsiniz...

Çalışmanız güzel gözükse de biraz da geliştirmeniz gerecek. Çünkü inşaat yazısının arkasındaki bina şekilleri çok sönük kalmış. her bina için değişik ve soft renk tonlarında çalışırsanız olabilir.

Ayrıca logodaki yazıya kalın bir font kullanmanızı tavsiye ederim.

iyi çalışmalar kolay gelsin...

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Olmamış, işletmeci gözüyle bakıyorum logo denecek bi tarafı yok karşıma böyle bi logo gelse kabul etmezdim, alttaki bina silüetlerine gerek yok, yazı karakteri de kötü bir seçim sitedeki logo çalışmalarını incelemeni tavsiye ederim, yine de emek vermişsin eline sağlık.

sero swordson

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çalışmanız güzel gözükse de biraz da geliştirmeniz gerecek. Çünkü inşaat yazısının arkasındaki bina şekilleri çok sönük kalmış. her bina için değişik ve soft renk tonlarında çalışırsanız olabilir.

Ayrıca logodaki yazıya kalın bir font kullanmanızı tavsiye ederim.

iyi çalışmalar kolay gelsin...

tekrar bir bakalım.
yazı tipi uygun mu bu arada? geçiş eklesem nasıl olur yukardan ışık geliyor gibi?

sero swordson

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Olmamış, işletmeci gözüyle bakıyorum logo denecek bi tarafı yok karşıma böyle bi logo gelse kabul etmezdim, alttaki bina silüetlerine gerek yok, yazı karakteri de kötü bir seçim sitedeki logo çalışmalarını incelemeni tavsiye ederim, yine de emek vermişsin eline sağlık.

haklısınız. daha önce ben de yaptığınız yorumun aynsını başka kullanıcılar için yapmıştım. yapılana bir işletmeci, kurum yetkilisi gözüyle bakmalıyız. ancak o zaman en iyiye yakın olanı bulabiliriz. nitekim bu benim daha ilk çalışmam, amanla sorunları gidereceğim. yorumunuza teşekkürler.

bu arada forum yönetiminden özür diliyorum. yukarıdaki mesaja düzelt diye başlamama rağmen nasıl iki ayrı mesaja dönüştürmeyi başarıyorum anlamadım gitti arkadaş!...

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️

o binaların var olduğunu sen söylemesen fark etmeyecektim

evet ne yazık ki logoluk bir yanı yok
logoları incelemeni tavsiye ederim

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
tipografik bir logo denemeni tavsiye ederim. örneğin bina silüeti ile fontu birleştirebilirsin.
bu çalışma bana göre de olmamış. kusura bakma... :)

vosken

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sadece bir binaya odaklansan (msela perspektifli görünüşünden kuş bakışı olan onu soyutlasan , gereksiz çizgileri atarsan daha da sadeleştirirsen veya nette biraz gözlem yaparak binaları soyutlaştırırsan )font seçimini de zıtlık olusturmaması acısından bina keskinse ona göre font seçmen başlangıc için yararlı olur benim fikrim.

sero swordson

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sağolun.

neden kusura bakacakmışım? benim b işle pek ilgim yok zaten aha da şimdi başladım logo işine. eleştirirken suçluluk duymayın.

dediklerinizi dikkate alarak düzeltmeler yapacağım. zahmet olmazsa bir de şuna bakabilirmisiniz:
2Boay.png

yapı-inşaat için ideal değil biliyorum.
eleştirirken iyi ama yaparken öyle olmuyormuş, gördük :)