mavi_mouse
🏅Acemi Tasarımcı🏅
konu ile resim hiç uyuşmamış. Bence başka bir tasarım yapılması gerekir. Konuya uygun başka bir resim bulmalısın.
Merhaba arkadaşlar " Türkçe'miz Nereye Gidiyor? " sloganı ile hazırlamış olduğum bir afiş çalışması iki versiyonunuda sizlerin görüşüne sundum.
Birin Afiş Çalışması:
![]()
İkinc Afiş Çalışması:
![]()
Not: Bundan önceki mesajlarımda forumda renkli yazımların yasak olduğunu bilmiyordum. Bu hatamdan dolayı özür dilerim. Bilginize.
En altta www.türkçemiz.com yazılmış.Bu adres Türkçemizin yanlış kullanılmasından kaynaklanmıyor galiba.Genel bi hata olması lazım.Doğrusu heralde www.turkcemiz.com olması gerekiyor.
Artık internet alan adlarını Türkçe ( Latin alfabesi değil Türk abecesi ) ile alabiliyorsunuz.
evet ama siteye türkçe adresiyle girmeyi denedin mi? gerçekten türkçe mi alınmış acaba ? şimdi denedim de, turkcemiz olarak girebildim.. diğerinde birşey çıkmadı.. yani afişteki adres yanlış yazılmış... onun dışında çalışma göze hoş geliyor![]()
arkadaşım ben farklı bi acıdan yaklaşmak istiyorum ben bu afişe bakınca bi tehlike hissetmiyorum yani bi uyarıcı dikkat çekecek bukadar duragan degilde çarpıcı bişeyler yapsaydın bu afiş bana daha çok kitap kapagını anımsattı buda görüntü olarak guzel ama
başka şekildede denesen yani kelimeleri vurgulayarak yapsan arkada gözuken yol bana türkcenin biyere gittini anlatmıyo kendi fikrim tabiki tehlike çanları çaldırsan şu afişte![]()
ilk afişte eksik harf olan yazı ile doğru yazı yer değiştirse sanki daha iyi olur. Hani üsttekinden birşey anlamıyoruz altta doğrusunu yazdım hep bunu yapmak ve yaşamak zorunda olmayalım der gibi. eline sağlık...