Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası TL Simge Yarışması

gp ahsi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
garip bir tasarım ... yazımı biraz zor ama beğendiğim ilk tasarım diyebilirim ... :)

suatamca

🌱Yeni Üye🌱
72398636.jpg

sonunda >>> :)

sizin desen benimkine çok benziyor sizde görderdinizmi yoksa benimkinden alıntımı yaptınız merak etimm.

https://img171.imageshack.us/img171/3461/tliras.jpg

https://imageshack.us/photo/my-images/171/tliras.jpg/

falqon

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence hiç benzemiyor
bir kere çift çizgi yok VE seninki düz dururken arkadaşınki hafif sağa eğimli
hatta
ikinizinkide T ve L'ye benziyor
ikinizinkide T ile L olunca haliyle az çok benziyecek

evreninmerkezi

🌟Usta Tasarımcı🌟
Kimbilir kaç yüz tane aynı veya benzer tasarım katılmıştır yarışmaya. . . .

gp ahsi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bencede benzemiyor ... benim aklımada bu tarz şeyler gelmişti ilk etapta ama sonradan vazgeçtim ... daha farklı daha özgün bir çalışma yaptım :) mesela hem türk bayrağı hemde tl yazısı var desem kim inanırki buna :D hemde kolay yazılıyor hemde özgün desem ... impossible ... şaka şaka :D bunlar bir arada olsa gerçekten güzel olurdu ... varsa öyle bişey seçilmesini isterdim gerçekten ama yoksa galiba ... :emo1:

softG

🌱Yeni Üye🌱

softG

🌱Yeni Üye🌱
bencede benzemiyor ... benim aklımada bu tarz şeyler gelmişti ilk etapta ama sonradan vazgeçtim ... daha farklı daha özgün bir çalışma yaptım :) mesela hem türk bayrağı hemde tl yazısı var desem kim inanırki buna :D hemde kolay yazılıyor hemde özgün desem ... impossible ... şaka şaka :D bunlar bir arada olsa gerçekten güzel olurdu ... varsa öyle bişey seçilmesini isterdim gerçekten ama yoksa galiba ... :emo1:

neden vazgeçtiğinizi sorabilir miyim ? bu arda gerçekten öyle bir simge olsa keşke ama çooook zor gibime geliyor ... varsa tabi seçilsin ... ha bişeyi unutmuşsun birde anadolu motifine benzese tadından yenmez o zaman :D

evreninmerkezi

🌟Usta Tasarımcı🌟

biraz trafik işareti gibi duruyo doğrusu:D bu şekliyle anlaşılabilirlik ve elyazımı kolaylığı testinden geçerken zorlanabilir ama geçer kanaatindeyim. . .ayrıca şeklini ambigram olarak tasarlamış olman pozitif olmuş , özellikle madeni paralara arka fonda kabartma şekliyle çok güzel oturur.
Özgün olduğu ortada, bu artı bi özellik ama daha estetik bi stili olabilirdi bu da eski olarak hanene işlenebilir...
anadoludan motifler konusunda yorum yapmayı saçma buluyorum çünkü şartnamede olmayan birşeyi beklemek mantıksızca,simgenin hem Türk Bayrağı hem TC Hem TL Gibi ifadelerinin hepsini bi arada bulundurmasının tasarımi daha da güzelleştirecegine inanmıyorum ama aranan şartları ve simgenin özelliğini bozmadığı sürece ,bir arada olabiliyorlarsa şayet, olurlarsa iyi olur tabi. . .
Özetle tasarımınıza 10 üzerinden 8 veriyorum:D. . .saygılar ve başarılar diliyorum

Son düzenleme:

hmtgrphc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
benim çalışmam var hem TC hem TL okutturdum :D bakalım bi acıklansın öyle sunarım

ilkaykoch

🌱Yeni Üye🌱
TL Simge

Selam Arkadaslar,

Bende gonderdiklerimden bir kacını paylasıyorum.:smile:

evreninmerkezi

🌟Usta Tasarımcı🌟

hiç sanmıyorum :D
bu kadar iddialısin ama, bakalım sonuçlar açıklandıktan sonra da bu kadar iddialı olabilecek misin göreceğiz :D

doğruyu söylemek gerekirse en çok falqon un tasarımını merak ediyorum şuan ama nedense pek ümidim yok anlattığı kadar iyi olduğundan :D

keşke paylaşsanda yanıldığımi ispatlasan :D

r.yildirim

🌟Usta Tasarımcı🌟
benim çalışmam var hem TC hem TL okutturdum :D bakalım bi acıklansın öyle sunarım

siz yazınca farkettim benimkide hem TC hem TL okunuyor.hem kılıç var hem hilal var..daha ne olsun.keşke gönderseymişim.tüh..:rofl::rofl:
bkz. benim çalışam:
790Basliksiz-1.jpg

evreninmerkezi

🌟Usta Tasarımcı🌟
kardeş turkuaz rengi çok güzel gitmiş bi de kılıç gibi falan yapmışsın birini iyi olmuş ama buna benzer baya bi tasarım var sanırım :D diğeride orhun alfabesinden bi karakter gibi olmuş sanki, yarışmayı ilk duyduğumda bende bu konuya eğilmiştim biraz ama sonra vazgeçmiştim beceremedigm için, Seninki iyi oturmuş güzel yapmışsın tebrik ederim. . Ama şu meşhur kriterleri geçebilecek kadar iyi mi buna jüri karar verecek tabi :D
10 üzerinden ilkine 8 ikincisine 7,5 veriyorum, saygılar ve başarılar