Neler yeni

Uçhisar tanıtım

ANIL YÜNCÜ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dbrajans.com
uhsarcopy.jpg

arkadaşlar yorumlara açığım :)

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
o kadar görüntüleme olmasına rağmen bir tane yorum yok:) teşekkürler emeğe saygınıza

Konunuzu açalı 2 saat olmuş bu kadar olumsuz yaklaşmayınız. Biraz sabır...
Çalışmanıza gelince bu tanıtım nasıl bir tanıtım? Çalışma hakkında bilgi vermemişsiniz

ANIL YÜNCÜ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dbrajans.com
aslında bu bir tanıtım filmi çalışmam var bir otele hazırlyorum amaç uçhisay ve otel tanıtımı aynı zaman da bir afiş basılacak üzerinde bir çok eklenti olmasına rağmen ben onları kaldırdım reklam olmasın diye :)
videoyu yayınlamak istedim ama menülü ve dil seçenekleri var o yüzden biraz karışık :)

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
afiş olarak değerlendirmek pek mantıklı olmayabilir. Afiş olarak eksik yönleri çok fazla çünkü. Tanıtım filmi için ise bundan elbet Türk vatandaşlarımızda faydalanıcak. O yüzden dil açısından genişletmenizi tavsiye ederim.

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Konunuzu açalı 2 saat olmuş bu kadar olumsuz yaklaşmayınız. Biraz sabır...
Çalışmanıza gelince bu tanıtım nasıl bir tanıtım? Çalışma hakkında bilgi vermemişsiniz

Bu söylenenlere ilaveten çalışmada bu kadar gölge ağırlıklı görseller seçmiş olmanız gözü rahatsız ediyor.Özellikle otelin olduğu bölümdeki gölgelikler çok gereksiz.
Kolay gelsin.

Atlanturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
Paylaşım için teşekkürler. Siyahlar çok gözümü aldı benim. Bir de otelin resmini biraz daha yedirseniz nasıl olur acaba.
Başarılan dilerim Anıl Yüncü :)

tugi

♾️Grafik Gurusu♾️
Öncelikle ellerine sağlık,
otel tanıtımı demişsin fakat daha çok kapadokya tanıtımı gibi olmuş.
Peri bacaları görselleri çok fazla özellkle alt kısımda ortada duran peri bacası gözü çok tırmalıyor, konsept renginden uzak kalmış ve çok sırıtıyor. Adres ve iletişim bilgisi eksikliğini afiş olmayıp tanıtım filmine bağlamak ne kadar doğru olur, buda ayrıca bir soru işareti.

ANIL YÜNCÜ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dbrajans.com
afiş olarak değerlendirmek pek mantıklı olmayabilir. Afiş olarak eksik yönleri çok fazla çünkü. Tanıtım filmi için ise bundan elbet Türk vatandaşlarımızda faydalanıcak. O yüzden dil açısından genişletmenizi tavsiye ederim.

Bu söylenenlere ilaveten çalışmada bu kadar gölge ağırlıklı görseller seçmiş olmanız gözü rahatsız ediyor.Özellikle otelin olduğu bölümdeki gölgelikler çok gereksiz.
Kolay gelsin.

Paylaşım için teşekkürler. Siyahlar çok gözümü aldı benim. Bir de otelin resmini biraz daha yedirseniz nasıl olur acaba.
Başarılan dilerim Anıl Yüncü :)

Öncelikle ellerine sağlık,
otel tanıtımı demişsin fakat daha çok kapadokya tanıtımı gibi olmuş.
Peri bacaları görselleri çok fazla özellkle alt kısımda ortada duran peri bacası gözü çok tırmalıyor, konsept renginden uzak kalmış ve çok sırıtıyor. Adres ve iletişim bilgisi eksikliğini afiş olmayıp tanıtım filmine bağlamak ne kadar doğru olur, buda ayrıca bir soru işareti.

çok teşerkkürler arkadaşla değerli yorumlarınız için.. demiştim ben çok eksik var giye ben zadece ham görüntüyü attım reklam olmasın diye

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
renk kontrast aşırı yüksek
hangi alanda kullanacaksan kullan
hepsinde kötü sonuç alırsın

tasarıma gelince sol üst resim
alt kısımdaki bütünlüğü baltalıyor