Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Taylan bey çok teşekkür ederim yorumunuz için. ustalık için şunu söyleyebilirim, henüz yolun çok başındayım. yükleyeli henüz çok kısa bir süre oldu bu çalışmayı ama şimdiden hataları görüyorum üzerinde hergün biraz daha fazla araştırarak daha fazla çizerek ve her geçen gün dijital ortamın nimetlerini keşfetmenin mutluluğunu yaşayarak devam ediyorum. şimdilik ustaca demeyelim de, ustalığa doğru ilerleyen diyelim tabi şu da bir gerçek ki yaptığım en iyi çalışmam bu. ama gene de hatalar çok. ama çabalıyorum. onları da gidereceğim. daha iyi ve daha yeni çalışmalar la burda olacağım
valla benim size diyebilecek tek şeyim var haddim olamayaraktan. isteyince oluyor biraz zor olabiliyor ama, mesela benimde en büyük hayallerimden dir karikatür çizmek. ama bu iş daha büyük rol oynuyor hayatımda bu yüzden ağırlık illüstrasyonda
Çok başarılı olmuş, ilk açtığımda adamın fotoğraf olduğu izlenimini verdi bana.Ama inceleyince emek izlerini görebiliyorsunuz.Elinize sağlık..Devamını bekleriz
çok iyi bir çalışma ellerinize sağlık yalnız figürde bir sorun var gibi acaba biraz koyulukla figürü o mekana adapte edebilir misiniz diye düşünüyorum ama ellerinize sağlık iyi çalışmalar
Saçları dışında beğendiğimi söylemeliyim. Bir de soru sormak istiyorum: Parmaklıkları tutuyor mu burada yoksa sadece elleri havada mı? Düşüncem parmaklıkları tutuyor izlenimi vermek istemişsinizdir yani tutsak anlamı katmak için yoksa neden ellerini havaya kaldırma gereği hissetsin ki; parmaklıkları çok da tutuyormuş gibi durmuyor bunu da ilave edeyim. Bunlar dışında gayet başarılı bir çalışma tebrik ederim :artipuan: benden, iyi çalışmalar.
Saçları dışında beğendiğimi söylemeliyim. Bir de soru sormak istiyorum: Parmaklıkları tutuyor mu burada yoksa sadece elleri havada mı? Düşüncem parmaklıkları tutuyor izlenimi vermek istemişsinizdir yani tutsak anlamı katmak için yoksa neden ellerini havaya kaldırma gereği hissetsin ki; parmaklıkları çok da tutuyormuş gibi durmuyor bunu da ilave edeyim. Bunlar dışında gayet başarılı bir çalışma tebrik ederim :artipuan: benden, iyi çalışmalar.
Detay çizimler gayet güzel . Yalnız ışıkta ve gölgelendirmede sorun var gibi. Sanırım layer'ları ayrı ayrı çalışıp kompozisyon oluşturdunuz. Perspektif üzerine biraz daha çalışmalısınız.