Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Uçma Hayalleri...

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
photoshop cs5 + wacom tablet. referans kullanılmıştır. yorumlarınızı eksik etmeyin :)

dream_of_flying_by_eren_akinci-d47dkjq.jpg

Benzer konular

taylan74

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok başarılı bir çalışma elinize sağlık. Oldukça ince ve ustaca detaylar var.

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok başarılı bir çalışma elinize sağlık. Oldukça ince ve ustaca detaylar var.

Taylan bey çok teşekkür ederim yorumunuz için. ustalık için şunu söyleyebilirim, henüz yolun çok başındayım. yükleyeli henüz çok kısa bir süre oldu bu çalışmayı ama şimdiden hataları görüyorum üzerinde :) hergün biraz daha fazla araştırarak daha fazla çizerek ve her geçen gün dijital ortamın nimetlerini keşfetmenin mutluluğunu yaşayarak devam ediyorum. şimdilik ustaca demeyelim de, ustalığa doğru ilerleyen diyelim :) tabi şu da bir gerçek ki yaptığım en iyi çalışmam bu. ama gene de hatalar çok. ama çabalıyorum. onları da gidereceğim. daha iyi ve daha yeni çalışmalar la burda olacağım :)

taylan74

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yolun başı için oldukça üst düzey bir çalışma bence.

Bu tarz çizimleri hiç beceremiyorum. Benim dalım karikatür. Hep imrenerek bakıyorum tablet çizimlerine. :) Umarım bir gün ben de yapabilirim.

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yolun başı için oldukça üst düzey bir çalışma bence.

Bu tarz çizimleri hiç beceremiyorum. Benim dalım karikatür. Hep imrenerek bakıyorum tablet çizimlerine. :) Umarım bir gün ben de yapabilirim.

valla benim size diyebilecek tek şeyim var haddim olamayaraktan. isteyince oluyor :) biraz zor olabiliyor ama, mesela benimde en büyük hayallerimden dir karikatür çizmek. ama bu iş daha büyük rol oynuyor hayatımda bu yüzden ağırlık illüstrasyonda :)

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Çok başarılı olmuş, ilk açtığımda adamın fotoğraf olduğu izlenimini verdi bana.Ama inceleyince emek izlerini görebiliyorsunuz.Elinize sağlık..Devamını bekleriz

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok iyi bir çalışma ellerinize sağlık
yalnız figürde bir sorun var gibi acaba biraz koyulukla figürü o mekana adapte edebilir misiniz diye düşünüyorum ama
ellerinize sağlık iyi çalışmalar

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
Teşekkürler arkadaşlar :) seventh evet biraz koyulaştırılarak daha da güzel olabilirmiş. Dikkatiniz için teşekkürler.

oreiro

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok başarılı, çok şey anlatmış çalışmanız. Emeğinize sağlık..

lisiaa

🌟Usta Tasarımcı🌟
ellerine sağlık çok başarıllı olmuş.

terzi312

🏅Acemi Tasarımcı🏅
inanamıyorum :D nasıl çiziyorsunuz bunları bir türlü aklım almıyor.

omer k

🌱Yeni Üye🌱
Çok çok iyi.. Emeğinize sağlık..

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Saçları dışında beğendiğimi söylemeliyim. Bir de soru sormak istiyorum: Parmaklıkları tutuyor mu burada yoksa sadece elleri havada mı? Düşüncem parmaklıkları tutuyor izlenimi vermek istemişsinizdir yani tutsak anlamı katmak için yoksa neden ellerini havaya kaldırma gereği hissetsin ki; parmaklıkları çok da tutuyormuş gibi durmuyor bunu da ilave edeyim. Bunlar dışında gayet başarılı bir çalışma tebrik ederim :artipuan: benden, iyi çalışmalar.

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
Saçları dışında beğendiğimi söylemeliyim. Bir de soru sormak istiyorum: Parmaklıkları tutuyor mu burada yoksa sadece elleri havada mı? Düşüncem parmaklıkları tutuyor izlenimi vermek istemişsinizdir yani tutsak anlamı katmak için yoksa neden ellerini havaya kaldırma gereği hissetsin ki; parmaklıkları çok da tutuyormuş gibi durmuyor bunu da ilave edeyim. Bunlar dışında gayet başarılı bir çalışma tebrik ederim :artipuan: benden, iyi çalışmalar.

öncelikle teşekkür ederim :) ellere gelince tutmuyo biryeri sadece kanat açıp uçmak istemiş :)

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok başarılı emeğinize sağlık...

d_ile_k

🌱Yeni Üye🌱
Detay çizimler gayet güzel . Yalnız ışıkta ve gölgelendirmede sorun var gibi. Sanırım layer'ları ayrı ayrı çalışıp kompozisyon oluşturdunuz. Perspektif üzerine biraz daha çalışmalısınız.