Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
başka bir font ve başka bir renk seçin... ilk bakışta ulu yerine gulu gibi algılanıyor... o kısım üzerinde biraz daha çalışmalısınız...
yansımayı farketmemiştim yeni mi eklediniz resmi anlamadım ama neyse... ben farketmedim sanırım... bence yansımayı kaldırın... kullanım alanı bakımından sizi sıkıntıya sokar...
gulu tekin olarak okuyorum ve tasarım olarakda hoş değil üzerinde zaman harcanmamış Logoda amaç çok önemlidir. Önce amacımızı belirlemeli, logoyu ona göre düzenlemeliyiz. Amacımız bir ismi logo haline getirmek midir? yoksa bir etkinliğe göre logo bulmak, yapmak mıdır? birazdaha zaman ayırmalısınız kolay gelsin
Arkadaşların dediği gibi GULU algılaması var, bunun üzerinde çalışmak yerine, daha önce yapılmış logoları bol bol incele, hayal gücünü geliştir, gördüklerini harmanla ve bak nasıl başka şeyler çıkacak ortaya....