Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Underground Afİs

byimaj

🌟Usta Tasarımcı🌟
iyi yada kötü ne derseniz amenna :)

undergroundgf0.jpg

Benzer konular

arasyas

🌟Usta Tasarımcı🌟
Renk uyumun güzel.. siyah ve yeşil gerçekten iyi ikili... fakat dj emre renk uyumu tamamen bozmuş dostum. kesinlikle hem fontu hemde rengi değiştirmelisin. afiş düzenin bozan tek şey bence o... www.dafont.fr bu siteye bak ve font indir.. güzel bir font seç eminim çok daha başanılı olacaktır.. eğer olurda düzeltirsen görmek isterim. şimdiden kolay gelsin

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Hoş bir çalışma olmuş . Peki hayal ürünü bir gece değil dimi ?

onurgozay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dj fontu eleştrisine katılıyorum siyah ve yeşilin etkisinden teenage bi dj etkisine geçiriyor.. altta sponsorlar tamamen dağınık durumda. bildiğin gibi algılamada gruplama mesajın etkisini iletmede çok etkili. mesaj yerine giderse insanlar gelirler..kim nerede ne zaman nasıl ne kadar kim tarafından saat kaçta gibi öğeler açık ve kolay anlaşılır olmalı.

emeğine ve paylaşımına teşkkürler..

haliluzun

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel olmuş ellerine sağlık arkadaşların yorumlarına da katılıyorum ama benim takıldığım o sponsor logoları bence biraz daha düzenle...

byimaj

🌟Usta Tasarımcı🌟
tşkler arkadaşım. sponsorlar değişecek :D

haliluzun

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gerçi sponsorlar da eminim önde olmak isterler. artık bir ayar çekeceksin..

byimaj

🌟Usta Tasarımcı🌟
:) bizim işimiz ayar zaten yapcaz bişiler :)

Ramelow

🌱Yeni Üye🌱
Çalışma güzel :) bide bu dj'in müziklerini duysak nasıl olur :p

maximaximus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel olmuş ellerine sağlık arkadaşların yorumlarına da katılıyorum ama benim takıldığım o sponsor logoları bence biraz daha düzenle...

katılıyorum
bu tarz çalışma pek yapmadım ama her ne kadar da olsa ben sponsor olsam beni daha ii görsünler isterdim :D

sharbone

🌱Yeni Üye🌱
tasarım olarak güzel olmuş ama biraz "popüler underground" olmuş sanki. müzik tarzının da değişik olması etki etmiş olabilir ama "kültür olarak" ele alırsak underground kelimesini geçişler ve bu akdar canlı bir renk uyumsuz olmuş. afişe kusurlu demiyorum kesinlikle, underground kelimesi yanlış seçim olmuş bence.

bir de "sedece öğrencilere özel" biraz garip geliyor kulağa. "öğrencilere özel" olan bir şey zaten "sadece öğrencilere" değil midir ?

onurgozay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tasarım olarak güzel olmuş ama biraz "popüler underground" olmuş sanki. müzik tarzının da değişik olması etki etmiş olabilir ama "kültür olarak" ele alırsak underground kelimesini geçişler ve bu akdar canlı bir renk uyumsuz olmuş. afişe kusurlu demiyorum kesinlikle, underground kelimesi yanlış seçim olmuş bence.

bir de "sedece öğrencilere özel" biraz garip geliyor kulağa. "öğrencilere özel" olan bir şey zaten "sadece öğrencilere" değil midir ?

sanırm burdan geliyor..only for students....:)

ben diorum asimile oluyor dilimiz diye ama :p ya ben nedense şu kaçak club cdlerin kapaklarında görmeye başladıktan sonra bu underground ,süper ,uber dj partilerinin pek etkileyici olmadığı kanaatindeyim..e bu başlıklarlada yapılacabilinecek afiş çalışması için bence başarılı..

gunyasar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
afişi soldan ikiye bölersek alt taraf daha dengeli üst taraf dengesiz biraz daha renkler iyi olmuş.DJ emre ve yukarıdaki sadece öğrencilere özel yazısı daha farklı olursa daha ii olabilir eline sağlık.