genc grafiker brc
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Üniversite mezunu 5 yıllık deneyimliyim
Aranan Şehir: İstanbul
Program/Seviye: Photoshop İndesing ileri seviye İllustrator iyi seviye
Corel ve Freehand orta seviye
İş deneyimi ve içeriği: Ajans, matbaa ve özel bir şirkette grafiker olarak görevlerde bulundum.
Ağırlık olarak kuyum sektörüne hizmet verdim.Bu sektörde ileri gelen firmalara free olarak da çalıştım. İleri seviye de ürün retouch yapabilmekteyim.
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu:
Medeni Hali: Bekar
Referanslar:
İşle ilgili açıklama: Avrupa yakasında uzun soluklu bir yer arıyorum. Bu zamana kadar gittiğim her yerde bir farklılık yarattım yeni bir soluk kazandırdım. İstiyorum ki artık çalıştığım yerde bana mesleki anlam da birşeyler katabilsin. Dileyenlere portfolyomu sunabilirim.
E-posta: burcubyrk@hotmail.com.tr
Aranan Şehir: İstanbul
Program/Seviye: Photoshop İndesing ileri seviye İllustrator iyi seviye
Corel ve Freehand orta seviye
İş deneyimi ve içeriği: Ajans, matbaa ve özel bir şirkette grafiker olarak görevlerde bulundum.
Ağırlık olarak kuyum sektörüne hizmet verdim.Bu sektörde ileri gelen firmalara free olarak da çalıştım. İleri seviye de ürün retouch yapabilmekteyim.
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu:
Medeni Hali: Bekar
Referanslar:
İşle ilgili açıklama: Avrupa yakasında uzun soluklu bir yer arıyorum. Bu zamana kadar gittiğim her yerde bir farklılık yarattım yeni bir soluk kazandırdım. İstiyorum ki artık çalıştığım yerde bana mesleki anlam da birşeyler katabilsin. Dileyenlere portfolyomu sunabilirim.
E-posta: burcubyrk@hotmail.com.tr