Üniversite mezunu, deneyimsiz Ist avp.
Aranan Şehir: İstanbul
Program/Seviye:
Photoshop
After Effect
Eidos
Corel Draw
Dreamweaver
Flash
illustrator
İş deneyimi ve içeriği:
Show Tv (Stajyer )
Melita Ajans ( Stajyer)
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmış
Medeni Hali: Bekar
Referanslar: Çalışmalarımı görmek isteyenlere mail aracılığı ile gönderebilirim.
İşle ilgili açıklama: Adım Emre Saatcioğlu. 1988 yılında İstanbul da doğdum Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim ve Tasarım Bölümünden mezun oldum. Askerliğimi tamamladım.Tasarım yapmaktan , müzik dinlemekten, kitap okumaktan video oyunları oynamaktan hoşlanırım. Photoshop, After Effect, Eidos, Corel Draw, Dreamweaver , Flash ve illustrator programlarını biliyorum. Portfolyomu mail adresi verirseniz gönderebilirim.
E-posta: emre_saatcioglu@hotmail.com
Telefon: 0542 536 35 85
Aranan Şehir: İstanbul
Program/Seviye:
Photoshop
After Effect
Eidos
Corel Draw
Dreamweaver
Flash
illustrator
İş deneyimi ve içeriği:
Show Tv (Stajyer )
Melita Ajans ( Stajyer)
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmış
Medeni Hali: Bekar
Referanslar: Çalışmalarımı görmek isteyenlere mail aracılığı ile gönderebilirim.
İşle ilgili açıklama: Adım Emre Saatcioğlu. 1988 yılında İstanbul da doğdum Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim ve Tasarım Bölümünden mezun oldum. Askerliğimi tamamladım.Tasarım yapmaktan , müzik dinlemekten, kitap okumaktan video oyunları oynamaktan hoşlanırım. Photoshop, After Effect, Eidos, Corel Draw, Dreamweaver , Flash ve illustrator programlarını biliyorum. Portfolyomu mail adresi verirseniz gönderebilirim.
E-posta: emre_saatcioglu@hotmail.com
Telefon: 0542 536 35 85