Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Unlu mamülleri logo corel-photoshop kardeşler

laterit

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ALTINBAYLARA YAPTIĞIM LOGO ÇALIŞMASI COREL ÇİZİM PHOTOSHOP RENNK VE KABARTMA

unlumamllerlogore2.jpg

YAF BİRİ YORUM YAZSIN :d:d:d

Benzer konular

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
başak kötü, renkler kötü, font kötü... belkide o büyük A harfini oradan atıp başka bir şekilde düzenlemeye gidebilirsiniz... logoda çok fazla efekt kullanım alanı açısından bana göre pek doğru değil... başak içinde daha güzel bir çizim bulabilir veya eliniz yatkınsa kendiniz çizebilirsiniz...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Lütfen forum kurallarımıza uyunuz.

Flood yaptığınız mesajınızı ilk mesajınız ile birleştirdim. Ayrıca mesaj içeriğinin tümünü büyük harfler ile yazmayınız.

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmanızı yenibaştan düzenleyin derim...
Logo kategorisinde bir çalışma yapmak istiyorsanız ,logo içerisinde en az bir anlam olsun derim...Sadece A harfini büyütüp yanına bir görsel ekleyerek logo yapmak yada bu yapılan logoyu(ki logo olmaz) beğendirtmek pek mümkün değildir...

Örneğin ben logonuzu satın almıyorum...

İlla -A harfi ile bağdaştıracaksanız ,bir font belirleyin ve font üzerinde değişiklikler yaparak temaya uygun hale getirin derim...

-A harfine bağlı kalmak zorunda değilsiniz...Daha yaratıcı ve yenilikçi bir çalışma ile yine bekleriz...

Şahsi fikirlerim bu doğrultuda, iyi çalışmalar diliyorum..

Saygılar...

laterit

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Logo ilgi gördü biraz daha üzerinde çalışmalıyım teşekkür edrim ama satıldı

♾️Grafik Gurusu♾️
satılmış olan bir logo ise neden buraya ekleyip yorum bekliyorsunuz bende bunu anlamıyorum... iş bitmiş gitmiş daha neyin yorumu... ya yeni bir logo tasarlayıp yorum için eklensin ya da bizi meşgul etmeyin...

laterit

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merak ettim bana göre iyi müşteriye iyide bu işi daha iyi bilenler nasıl bir cevap yazacak ansıl bir yorum yapcak bi dahaki sefere daha iyisini yaparım eklemek kötümü burda amaç ne burası açık artırmaysa bilelilim müzayede salonu "bilgi paylaştıkça artar "

♾️Grafik Gurusu♾️
arkadaşım... o zaman eklerken dersiniz ki bu logo müşteri tarafından beğenildi ve satın alındı... ama yine de sizlerinde gözüyle yorumlarınızı almak isterim...
siz bunları söylemez ve ekleyip yorum yapın derseniz bizim burada yaptığımız yorumlara göre sizin bu sattığınız logoyu atıp yeniden bir tasarım yapmanız gerekir... ama biz bilsek müşterinizin beğenip satın aldığını ona göre yazarız... bilmem anlatabiliyormuyum...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
:::AmbrosiA::: arkadaşıma katılmadan edemeyeceğim...

Bu gibi durumlarla karşılaşan birçok arkadaşım sonradan bana şu şekilde mesaj çok atmıştır:

Volkan Bey...

Forumda paylaşmış olduğum çalışmaya yapılan yorumları müşterim gördü. Orada yazılanlardan dolayı aramız açıldı. Lütfen konuyu silebilirmiyiz.

Ne bizler, ne de siz zor durumda kalmayalım...

laterit

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kardeş gelme üstüme bu kadar daha bir saat oldu üye olalı veriyon veriştiriyon sakin ol biraz rahatla tmm bi dahaki sefere öyle yazarız -satıldı bu kogo bi yorum yapın - ekledim

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
kardeş gelme üstüme bu kadar daha bir saat oldu üye olalı veriyon veriştiriyon sakin ol biraz rahatla tmm bi dahaki sefere öyle yazarız -satıldı bu kogo bi yorum yapın - ekledim

Lütfen olayı tartışma boyutuna taşımayalım. Yukarıda sizin açınızdan karlı çıkacağınız bir takım eleştiriler yapılırken bu uslubunuz hoş değil!

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Herkese katılmakla birlikte yorum yazan bizlerin düşünce şekli genelde şu şekilde oluyor;

Çalışmayı bütün haliyle ele alıyoruz, sıfırdan tasarlanması durumunu gözden geçiriyoruz, müşteri gözüyle bakıyoruz, bilgimizin el verdiği ölçüde tasarımcı gözüyle bakıyoruz...

Biz bütün bunları yaparken siz ne yapıyorsunuz? :)
Yapnanız gereken şeyi :::AmbrosiA::: arkadaşım net bir şekilde söylemiş...Birdahakine çalışmanızın altına "satıldı, kullanımda, beğenildei" gibi ibareler düşerseniz yorum yapan arkadaşlar daha sağlıklı düşünecektir ve yorumlarda ona göre yapılacaktır...

İyi çalışmalar...

laterit

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tmm volkan bey bu konuyu silelim lütfen yani hiç bir şey yok bende kasıldım