Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

URL hakkında yardım ltf.

ZuMZuM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İyi günler sayın yöneticiler ve arkadaşlar..

web tasarım işine yeni başlamış biriyim..bir firmaya bir tasarım hazırladım ve örneğini göndermem gerekiyor..benden çalışmamın URL sini istediler fakat takıldım kaldım ne yapacağımı bilemedim..belki çok kolay bişi ama kafam durdu birden ..bana yardımcı olabilirmisiniz ltf..

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Hazırladığınız web tasarımının adresini sizden istediler ne yapacağınızı bilmiyorsunuz ? Doğrumu anladım ben?.

ZuMZuM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
iyi günler gökhan bey...

İnanın kafam durdu.ne yapacağımı bilemedim..evet aynen öyle dreamweaverde bir site hazırladım ve bunun bir örneğini yollamam lazım..index i jpg olatak gönderiyorum olmuyor.komple dosya ile beraber gönderdim yine olmadı..Url olarak göndermem istendi ama yapamadım sanırım.. kafam karmakarışık oldu..belki çok basit bişi ama elim ayağıma dolandı tabiri en doğru anlatım olucak sanırım şuan için :)
ltf yarım edin bana.

guraykurtoglu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
selamlar mesajınız ne zamandı bakmadım ama hala yardıma ihtiyacınız var ise şöyle arz edeyim bazı arkadaşlar deneme bazında ürünlerini sergileyebilecekleri bir domain ve hosting kiralayıp burada ürünü müşterilere gösterirler bu birincisi ikincisine gelinceki ben tavsiye etmem çünkü yaptıklarını müşteriye verirsen sana ihtiyaç kalmaz ama yinede nasıl olacak diyorsan sistem şu tasarladığın web sayfasının tüm alt klasörleri dahil hepsini bir cd ye veya belleğe kaydet ve müşteriye ver index.htm yi çift tıkladığında explorer hazırladığın sayfanı açar ve buradan diğer linklerinde ulaşabilirsin bu bilgiler çözüm olur umarım saygılarımla
bu arada url =domain adres

ZuMZuM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok tşk ederim sayın kurtoğlu ilgilenip yardımcı olduğunuz için..iyi çalışmalar diliyorum sizede.

sport78

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.kelebektasarim.net
dediklerin doğru guraykurtoglu ama firma sahibi yada bu işle ilğilenen kimse kötü niyetli ise kopyala yapıştır ile bütün siteyi kaşla göz arasında cd den yada flash bellekten çalabilir bu kadar emekte boşa gider

tavsiyem.....

1. sana ait yada ftp bilgilerini bildiğin host alanın varsa ( yoksa sana yardımcı olurum bendeki hostinglerden birinin içine dosyalarını atman için bilgilerini veririm ) host içinde yeni bir klasör aç misal yenisite , sonra dosyaları içine at url olarak firmaya göster misal https://www.grafikerler.net/yenisite

2. hiç olmadı free web hizmeti veren firmalardan mesela Web Hosting Solutions - Free Web Hosting Services and Free Websites hesap aç sana 50 mb dosya alanı veriyor fazlasıyla yeter, içine dosyaları at sitenin canlı halini internette görsünler

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Eğer bu ay CHIP dergisi satın alırsanız dergi ile birlikte verilen kodu kullanarak Netsof tan 1 yıllık ".tk" alan adı ve sunucu alabilirsiniz. Tamamı ücretsiz. Hem hızlı bir sunucuda çalışmış olur hemde verileriniz güvende olur.