Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ürün Çekimi ve Dekupaj

koray09

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar reklam fotoğrafçılığında ilk ürün çekimimi gerçekleştirdim. Dekupe işlemini de kendim yaptım.Olumlu ya da olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum.Sağlıcakla kalın :)

nprlt.jpg

zoeq

🌱Yeni Üye🌱
ellerine sağlık güzel çalışma.
Arka plandaki şu dalgalar Corel de nasıl veriliyor bu konuda aydınlanabileceğim bir bağlantı varmı ?

koray09

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

ozgars

🌱Yeni Üye🌱
dekupe işleminde daha başarılı sonuç alabilirsin. Photoshop kullanıyorsan kesim işlemlerinde refine edge ayarlarında smart radius ve decontaminate colors seçeneklerini mutlaka kullanmalısın diye düşünüyorum

Nesneyi çekim yaptığında etrafta bulunan renkler nesne kenarlarında belirir. Bunları kaldırman gerekir. İzlediğim eğitim videolarından bunu hatırlıyorum.

koray09

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
dekupe işleminde daha başarılı sonuç alabilirsin. Photoshop kullanıyorsan kesim işlemlerinde refine edge ayarlarında smart radius ve decontaminate colors seçeneklerini mutlaka kullanmalısın diye düşünüyorum

Nesneyi çekim yaptığında etrafta bulunan renkler nesne kenarlarında belirir. Bunları kaldırman gerekir. İzlediğim eğitim videolarından bunu hatırlıyorum.

bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.. :)

anoic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence arkaplanı değiştirmelisin , Rengi hoş değil (çikolatanın rengiyle uyuşmazlık var) , şuan çıkolatayı hava uçuyormuş gibi görüyorum ve Çikolatanın üzerine ışık düşmüş bunların dikkate alınmasında fayda var , Kolay gelsin :)

safari777

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ellerine sağlık çekiminde güzel decupende güzel bende fotoğraçılıkta öğrenciyim çok beyendim

serayhsky

🌱Yeni Üye🌱
dekupe başarılı, fotoğrafta sıkıntı var. ciddi parlamalar var. müdahale etmelisin sanıyorum.