Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ürün inceleme sayfası görseli

descosss

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar bir e-ticaret sitesinde ürünlerin incelendiği sayfa böyle olacak.
Bir de farklı ürünleri birleştirip kampanyalar yapacağız. Mesela kalem defter silgiyi birleştirip tek bir fiyattan satacağız. Bunun içinde bir sayfa tasarlamak gerekiyor. Bu üç ürünün inceleneceği sayfa nasıl olabilir sizce?

jt355.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

aresrisus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.emrecetiner.com.tr
Öncelikle sitenin tasarım açısından çok fazla gelişmeye ihtiyaç olduğu görülüyor. Renk, tipografi, yerleşim, hiyerarşi ve boyutlandırmalar yanlış anlama ama tabiri caizse çok kötü duruyor. Bahsettiğin üç ürünün inceleme sayfası için örnek olarak eticaret sitelerinin ürün kıyaslama sayfalarını incelemeni tavsiye ederim vatanbilgisayar bimeks gibi markaların online ticaret sayfalarına göz atabilirsin.

İyi çalışmalar.

descosss

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle sitenin tasarım açısından çok fazla gelişmeye ihtiyaç olduğu görülüyor. Renk, tipografi, yerleşim, hiyerarşi ve boyutlandırmalar yanlış anlama ama tabiri caizse çok kötü duruyor. Bahsettiğin üç ürünün inceleme sayfası için örnek olarak eticaret sitelerinin ürün kıyaslama sayfalarını incelemeni tavsiye ederim vatanbilgisayar bimeks gibi markaların online ticaret sayfalarına göz atabilirsin.

İyi çalışmalar.

yorumunuz için teşekkür ederim. site çok kötü görünüyor demişsiniz peki sizce nasıl daha güzel görünebilir?

aresrisus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.emrecetiner.com.tr
Aslında yazımda da hataları durumları söylemiştim. Ama şöyle özetlemek gerekirse. Logodan başlamalısın. Daha sonra renk seçimlerin. Yazı boyutları. Sitenin bazı alanlarında yerleşim ve hizalamalara dikkat etmelisin. Siyah yazıya siyah gölgeler çok kötü tamamen iptal et. Ya da gri tonda opacity değeri çok düşük şekilde yap.

Yani ben baktıkça hata buluyorum. Biraz araştırma yapmanı tavsiye ederim internetteki örnekleri incele deviantart.com ve behance.net te yapılan eticaret örneklerine bakabilirsin.

Kolay Gelsin.