Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ustalara önemle rİca olunur...

resat761

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba arkadaşlar... Tam 2 yıldır Amplitude font ailesinin türkçesini arıyorum ancak bulamadım. Hazırladığım gazetede kullandığım bu fontu altına kuyruk, üstüne şapka gibisinden çözümlerle sürdürüyorum. Burada bu işi yemiş bitirmiş usta arkadaşların olduğunu biliyorum ve yardım talep ediyorum. Bu aile içerisinde en sık kullandığım 4-5 fontun türkçeleştirilmesi benim için çok önemli. İlgilenen ve yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

indirme linki:

https://www.4shared.com/rar/3sUiwmR0/Trkeleecek_Fontlar.html?

Trkeleecek_Fontlar.html

Benzer konular

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
Kardeş 2 sene aranır mı? Bunun programı var. İki dakikada hallederdin.
Fontlara baktım. Zaman harcadığına değmez zaten. Bence doğrudan başka bir fonta geç. Yine de akşama kadar yapan olmazsa akşam evde halledip göndermeye çalışırım.

vulturemess

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.gurkanweb.com
Merhaba arkadaşlar... Tam 2 yıldır Amplitude font ailesinin türkçesini arıyorum ancak bulamadım. Hazırladığım gazetede kullandığım bu fontu altına kuyruk, üstüne şapka gibisinden çözümlerle sürdürüyorum. Burada bu işi yemiş bitirmiş usta arkadaşların olduğunu biliyorum ve yardım talep ediyorum. Bu aile içerisinde en sık kullandığım 4-5 fontun türkçeleştirilmesi benim için çok önemli. İlgilenen ve yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

amplitudeTR
Umarım işini görür.