Çalışmamı beğenilerinize sunuyorum.Tüm yorumlar için şimdiden teşekkürler :smile:
hardz 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 17 May 2009 Mesajlar 55 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.hgrafik.net 15 Tem 2010 #1 Çalışmamı beğenilerinize sunuyorum.Tüm yorumlar için şimdiden teşekkürler :smile:
cangok ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 12 Tem 2010 Mesajlar 106 Tepkime puanı 1 15 Tem 2010 #2 emeğine sağlık.ama emlakçıyı andırmış sanki biraz
Nihat BAYSAL Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 14 Kas 2007 Mesajlar 7,135 Tepkime puanı 133 Yaş 53 15 Tem 2010 #3 Amblemleri mümkün olduğunca sembolik çizmelisiniz.Yazı karekteri amblem ile bütünleşmeli. Logo çalışmalarını incelemenizi tavsiye ederim.
Amblemleri mümkün olduğunca sembolik çizmelisiniz.Yazı karekteri amblem ile bütünleşmeli. Logo çalışmalarını incelemenizi tavsiye ederim.
FlameDance ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 30 May 2009 Mesajlar 1,090 Tepkime puanı 16 15 Tem 2010 #4 Çok basit duruyor...Eline sağlık.
hardz 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 17 May 2009 Mesajlar 55 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.hgrafik.net 15 Tem 2010 #5 cangok' Alıntı: emeğine sağlık.ama emlakçıyı andırmış sanki biraz Genişletmek için tıkla ... Müşterinin isteği olduğu için müdahele edemedim.Yorumunuz için teşekkürler. Nihat BAYSAL' Alıntı: Amblemleri mümkün olduğunca sembolik çizmelisiniz.Yazı karekteri amblem ile bütünleşmeli. Logo çalışmalarını incelemenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Nihat abi.Bundan sonraki çalışmalarımda dikkat edeceğim.
cangok' Alıntı: emeğine sağlık.ama emlakçıyı andırmış sanki biraz Genişletmek için tıkla ... Müşterinin isteği olduğu için müdahele edemedim.Yorumunuz için teşekkürler. Nihat BAYSAL' Alıntı: Amblemleri mümkün olduğunca sembolik çizmelisiniz.Yazı karekteri amblem ile bütünleşmeli. Logo çalışmalarını incelemenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Nihat abi.Bundan sonraki çalışmalarımda dikkat edeceğim.