evet çalışmanın renklerini çok sevdim takımımın rengi fakat bence birbirini boğmuş gibi çünkü hepsini siyah zeminde çalışmışsın bence renkleri birbirine uyumlu olarak farklı yapmalısın ve yine bence kitap kapak çalışmasını tekrar düzenlemelisin hem renklendirmesi olsun hem kullanılan fotoğraf daha dikkat çekici olmalı insanların içinde merak uyandıracak ilgisini çekecek uyuşturucu konusuna daha yakın fotoğraflardan biri olabilir bence emeğine sağlık
Öncelikle ilgine teşekkür ederim. Kitap kapağının seçimi elin durdurma noktasında oldu ve farklı renklerin kullanılması, hayatın ne kadar renkli olduğunu simgelemek amacındaydı.
Bu sebeple de kitapın dışarısında kalan yerlere başka renkler kullansaydım, kitabın öne çıkmasını engellerim gibi geldi. Bu yüzden de siyah beyaz kullanmayı tercih ettim.
Uyuşturucu konusu özellikle kısıtlı bir konu. Örneğin bir uyuşturucu madde yada eroin vs. gibi maddelerin tasarımda kullanılması bir yandan da teşvik içeriyor. Bu yüzden de onu koymayı tercih etmedik. Birçok uyuşturucu çalışmasını da incelediğimiz de ise, nasıl anlatırım bilemiyorum ama, insanın içini buruklaştıran bir ifade yer alıyor.
Biz kitabımızda, uyuşturucu kullananlardan ziyade, kullanmayanların, uyuşturucu ve madde bağımlılığına karşı nasıl bir tavır geliştirmesi gerektiğini dillendirmeye çalıştık.
Şuanda bir afiş tasarımımız daha var, bu sokaklara yapacağımız bir afiştir.
Hayatın içerisinden seçtiğimiz ve kendi çektiğimiz güzel fotoğrafları, Flu'laştırarak, "Uyuşturucu Kullanmayın, Yaşamı Bulanıklaştırmayın" sloganıyla kullanacağız. Bu daha hoş olacak gibi duruyor
