Şuan için sadece final versiyondur dersi çok yakında sizlerle. Adsız by , on Flickr
B bilalbulut ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 7 May 2012 Mesajlar 105 Tepkime puanı 0 22 Kas 2012 #1 Şuan için sadece final versiyondur dersi çok yakında sizlerle. Adsız by , on Flickr
CMFERADOR ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 10 Eyl 2012 Mesajlar 243 Tepkime puanı 1 Web sitesi www.500px.com 23 Kas 2012 #2 Keşke biraz gölge ve bir kaç tane de pencere falan ekleseydin, daha güzel olurdu bence.
B bilalbulut ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 7 May 2012 Mesajlar 105 Tepkime puanı 0 23 Kas 2012 #3 Yorum için teşekkürler fakat benim kafamdaki uzay gemisi modeli bu pencereli bir uzay gemisi benim hayal gücümde yok
Yorum için teşekkürler fakat benim kafamdaki uzay gemisi modeli bu pencereli bir uzay gemisi benim hayal gücümde yok
CMFERADOR ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 10 Eyl 2012 Mesajlar 243 Tepkime puanı 1 Web sitesi www.500px.com 23 Kas 2012 #4 bilalbulut' Alıntı: Yorum için teşekkürler fakat benim kafamdaki uzay gemisi modeli bu pencereli bir uzay gemisi benim hayal gücümde yok Genişletmek için tıkla ... O zaman güzel olmuş
bilalbulut' Alıntı: Yorum için teşekkürler fakat benim kafamdaki uzay gemisi modeli bu pencereli bir uzay gemisi benim hayal gücümde yok Genişletmek için tıkla ... O zaman güzel olmuş