Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Vatan Gazetesi Web ve Grafik Tasarım Seti Veriyor

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar Merhabalar...
Umarım bu konu reklama girmiyordur :S :)
Ama tamamen iyi niyetle; ihtiyacı olan arkadaşlar olabileceğini düşündüğüm için ekliyorum...
Hatalıysam affola...

İsteyenler de net üzerinden yapılacak sınavla sertifika alabilecekmiş...

adobemedyasoft.png

Vatan gazetesi ve MedyaSoft işbirliği ile bir kampanya oluşturulmuş. Medya Soft’un hazırlamıs olduğu Grafik ve Web Tasarım eğitim setinden birini almak isteyenler 29 Kupon biriktirecek , iki seti birden almak isteyenler ise 49 Kupon biriktirmek zorunda.

Set 1 İçeri Şu Şekilde :

4 kitap ve İnteraktif Eğitim DVD’si. Adobe Photoshop CS4, Adobe Illustrator CS4, Adone InDesign CS4, Adobe Acrobat 9 eğitimlerini olacağı pakete sahip olmak için 29 kupon biriktirmeniz gerekecektir.

Set 2 İçeri :

Kitap ve İnteraktif Eğitim DVD’si. Adobe Flash CS4, Adobe Dreamweaver CS4, Adone Fireworks CS4 eğitimlerin olacağı pakete sahip olmak için 29 kupon biriktirmeniz yeterlidir.
Set 1 ve Set 2 yi aynı anda almak isterseniz biriktirmeniz gereken kupon sayısı 49 olarak belirlenmiş durumda.

Setler elinize geçtikten sonra 2 aylık bir çalişma süreniz var daha sonra internet üzerinden gireceğiniz sınavla Maya Soft’tan başarı sertifikası alabileceksiniz.
Bu sertifika tabikide bu programları mükemmel şekilde kullanabileceğiniz anlamına gelmiyor.

Herkese başarılar

-Alıntıdır-

Benzer konular

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
canım inanırmısn bende tam bu konuyu açmak için girdim buraya sen benden önce davranmışsın bende dün gece reklamlarda yakaladım ve hemen bir vatan aldım az önce:D
ben sırf öğrenmek için aldım sertifikaya bizim meslekte bakanı hiç görmedim daha ama bunlar hazine değerinde benim gözünde diyebilirm.

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
canım inanırmısn bende tam bu konuyu açmak için girdim buraya sen benden önce davranmışsın bende dün gece reklamlarda yakaladım ve hemen bir vatan aldım az önce:D
ben sırf öğrenmek için aldım sertifikaya bizim meslekte bakanı hiç görmedim daha ama bunlar hazine değerinde benim gözünde diyebilirm.

:giggle:
Bende gece gördüm hemen ekledim :)
2 seti birden alacağım bencede hazine bunlar :)
İyiki arama yaptırmışsın :giggle:

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Kendi düşüncelerimide eklemek isterim böyle güzel bir konuya:) Evet reklamı bende izledim ama yanlış olan birşeyler var sanki reklamda işsizliğe çare olduğunu ve kolunuza altın bir bilezik'ten bahsediyordu günümüzde zaten herkez bu mesleğe gözünü dikmiş durumda ve şu günlerde Türkiye'nin nerdeyse %40 oranı ya photoshop biliyodur yada webmasterim diyen insanlar çok ama kim ne kadar ne yapabiliyor tartışılır.

Galiba bu mesleğin çılkını çıkartmaya çalışanlar sayesinde Türkiye'de her önüne gelen her işi yapabilecek ama ne kadar yapacak ne kadar saçma sapan bişey arkadaşlar farkında değilmisiniz gazeteyle kuponla ders dağıtılması ve bu iş imkanı olarak insanlara reklam yapılması yanlışları görmezlikten gelmekten vazgeçin artık arkadaşlar işinize gücünüze sahip çıkın!

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Sn. gizli'ye katılmamak mümkün değil.. Gazete, kampanyalarla tirajını ve dolayısı ile reklam gelirlerini artıracak. Sponsor firma adını ve faaliyetini duyuracak..

Hani denir ya; kumarbazlar kaybeder, kazanan daima kumarhanecidir.. :D

Piyasa allak bullak olmuş kimin umurunda?

Teşekkürler arkadaşlar bilgilendirmeleriniz için.

Son düzenleme:

Gul_Hayat

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba

:giggle:
Bende gece gördüm hemen ekledim :)
2 seti birden alacağım bencede hazine bunlar :)
İyiki arama yaptırmışsın :giggle:

Bana da dün kardeşim gösterdi internetten, bugün detayları incelemek için google da aratırken burası da çıkınca önce buraya bakmak istedim :) Başka bir ülkede , kendi milletinden birine rastlamak gibi bişey :))
Bende alacağım her iki seti de. Mutlu günler

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
Kendi düşüncelerimide eklemek isterim böyle güzel bir konuya:) Evet reklamı bende izledim ama yanlış olan birşeyler var sanki reklamda işsizliğe çare olduğunu ve kolunuza altın bir bilezik'ten bahsediyordu günümüzde zaten herkez bu mesleğe gözünü dikmiş durumda ve şu günlerde Türkiye'nin nerdeyse %40 oranı ya photoshop biliyodur yada webmasterim diyen insanlar çok ama kim ne kadar ne yapabiliyor tartışılır.

Galiba bu mesleğin çılkını çıkartmaya çalışanlar sayesinde Türkiye'de her önüne gelen her işi yapabilecek ama ne kadar yapacak ne kadar saçma sapan bişey arkadaşlar farkında değilmisiniz gazeteyle kuponla ders dağıtılması ve bu iş imkanı olarak insanlara reklam yapılması yanlışları görmezlikten gelmekten vazgeçin artık arkadaşlar işinize gücünüze sahip çıkın!

söylediklerinizde haklısınız yanlış amaçla yapılan saptırılmış bir reklam. Kaç kişi sertifika için yapar bunu bilmiyorum ama iyi niyetle gelişim amacıyla kullanılırsa iyi sonuçlara varılır ama tabiki kaç kişi bu niyetle kullanır bu çelişkili:)

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar düşüncelerinize katılıyorum...
Ben reklamı TV de izleyemedim; bana gece eşim söyledi bende netten baktım reklamı buldum ve siteye ekledim.Yani nasıl bir amaçla yapıldığını bilmiyorum.
Ben sadece evlerimizde arşiv niteliğinde bulunabilecek yada yeni öğrenen arkadaşlara yardımcı olabileceğini düşündüğüm için ekledim...
Yoksa tabi ki kimsenin sertifika peşine düştüğü yok...
Zaten konumada bakarsanız, sertifika almanın öğrenmek olmadığı açık bir şekilde belirtilmiştir.
İlginiz için çok teşekkür ediyorum :)
Saygılar

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
napayım çarşı iznindeyim =)

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Benim merak ettiğim konu bu kurumun vereceği sertifakanın, kese kağıdı ile arasındaki farkı. Bir işveren olsam ve bu kurumdan aldığı sertifika ile iş için başvuran bir elemana şahsen iş vermem. 2 ayda hangi meslek bilinci oturup, başarılı bir şekilde meyve verebilir ki? Hele hele grafik tasarım için 2 ay gibi süreçten bahsetmek... Tabi ki bunlar benim düşüncelerim. Siz bu konu hakkında ne düşünürsünüz bilemem... Kampanya ya gelecek olursak maddi durumu olayıp kursa gidemeyenler için faydalı olsada "gizli" rumuzlu arakdaşın söylediklerine katılmamak mümkün de değil.

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
günümüzde zaten herkez bu mesleğe gözünü dikmiş durumda ve şu günlerde Türkiye'nin nerdeyse %40 oranı ya photoshop biliyodur yada webmasterim diyen insanlar çok ama kim ne kadar ne yapabiliyor tartışılır.

Hani denir ya; kumarbazlar kaybeder, kazanan daima kumarhanecidir.. :D

Piyasa allak bullak olmuş kimin umurunda?

Kaç kişi sertifika için yapar bunu bilmiyorum ama iyi niyetle gelişim amacıyla kullanılırsa iyi sonuçlara varılır ama tabiki kaç kişi bu niyetle kullanır bu çelişkili:)

Benim merak ettiğim konu bu kurumun vereceği sertifakanın, kese kağıdı ile arasındaki farkı. Bir işveren olsam ve bu kurumdan aldığı sertifika ile iş için başvuran bir elemana şahsen iş vermem. 2 ayda hangi meslek bilinci oturup, başarılı bir şekilde meyve verebilir ki? Hele hele grafik tasarım için 2 ay gibi süreçten bahsetmek... Tabi ki bunlar benim düşüncelerim. Siz bu konu hakkında ne düşünürsünüz bilemem... Kampanya ya gelecek olursak maddi durumu olayıp kursa gidemeyenler için faydalı olsada "gizli" rumuzlu arakdaşın söylediklerine katılmamak mümkün de değil.

Hepinize ayrı ayrı katılıyorum. (Hanginize katılacağımı şaşırdım :giggle:)

Bu "İYİ NİYETLİ" paylaşımından dolayı teşekkür ederiz Esra. :angel: Yüreğine sağlık. :artipuan:

sen&ben!

Acemi Tasarımcı
Kendi düşüncelerimide eklemek isterim böyle güzel bir konuya Evet reklamı bende izledim ama yanlış olan birşeyler var sanki reklamda işsizliğe çare olduğunu ve kolunuza altın bir bilezik'ten bahsediyordu günümüzde zaten herkez bu mesleğe gözünü dikmiş durumda ve şu günlerde Türkiye'nin nerdeyse %40 oranı ya photoshop biliyodur yada webmasterim diyen insanlar çok ama kim ne kadar ne yapabiliyor tartışılır.

Galiba bu mesleğin çılkını çıkartmaya çalışanlar sayesinde Türkiye'de her önüne gelen her işi yapabilecek ama ne kadar yapacak ne kadar saçma sapan bişey arkadaşlar farkında değilmisiniz gazeteyle kuponla ders dağıtılması ve bu iş imkanı olarak insanlara reklam yapılması yanlışları görmezlikten gelmekten vazgeçin artık arkadaşlar işinize gücünüze sahip çıkın! <haklısın>

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Konunun bu kadar büyüeceğini düşünmemiştim hiç...
Dedimya arkadaşlar ben reklamı izlemedim
Tesadüfen öğrendim ve netten bulup ekledim...
Kitaplar arşiv olabilir; evet tabiki bu sertifika hiç bir işe yaramaz ama bilenler için evinizde bulunsun canım ne zararı var :)
Ya zaten burdan öğrenip sertifika alan birisine kim iş verir kii...
Boşverin yaa sakin olun biraz :p
Sevap işleyeyim dedim; bu kadar kızılacağını bilseydim vallahi eklemezdim yaa :D

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
2 ayda o kadar programı öğrenip başarılı

olurlarsa bir sertifikada benden olacak :) bilgi için teşekkürler esra faydalanacak arkadaşlarımız olacaktır seni bu konuyu bir kere açtığın için tebrik ediyorum bir arkadaşımız bu konuyu 19 kere açmıştı arkadaş herhalde vatan gazetesinin yada medyasoftun izmir temsilcisi idi :rofl:

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
eleştiri yapmaya giremeyeceğimm şimdi
zira kendim için böyle bir arşivin çok faydalı olacağını düşünerek heycan duydum bir anda.:D
başladı mı kupon vermeye? gazete tv ile pek alakam yok hiç haberim olmadı böyle birşeyden :/

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
olurlarsa bir sertifikada benden olacak :) bilgi için teşekkürler esra faydalanacak arkadaşlarımız olacaktır seni bu konuyu bir kere açtığın için tebrik ediyorum bir arkadaşımız bu konuyu 19 kere açmıştı arkadaş herhalde vatan gazetesinin yada medyasoftun izmir temsilcisi idi herhalde:rofl:

yok artık yaa daha neler yaniii :surprised:
Nasıl 19 kere yaaa ben niye görmedim :giggle: :D
Aman iyiki görmemişşm yaa
ben çekindim aslında konuyu açarken ama demekki benden daha cesaretlileri varmış; hemde 19 kat :giggle: :D

eleştiri yapmaya giremeyeceğimm şimdi
zira kendim için böyle bir arşivin çok faydalı olacağını düşünerek heycan duydum bir anda.:D
başladı mı kupon vermeye? gazete tv ile pek alakam yok hiç haberim olmadı böyle birşeyden :/

Ya pazar günü başladı sanırsam ama yedek kupon verirler kesin :)
Yani bugün başlayabilirsiniz :D
Bende evimde bulunsun istiyorum o yüzden ikisini birden biriktireceğim :)

Teşekkürler

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
sildirdim konuyuda ondan görememişindir

yok artık yaa daha neler yaniii :surprised:
Nasıl 19 kere yaaa ben niye görmedim :giggle: :D
Aman iyiki görmemişşm yaa
ben çekindim aslında konuyu açarken ama demekki benden daha cesaretlileri varmış; hemde 19 kat :giggle: :D

Ya pazar günü başladı sanırsam ama yedek kupon verirler kesin :)
Yani bugün başlayabilirsiniz :D
Bende evimde bulunsun istiyorum o yüzden ikisini birden biriktireceğim :)

Teşekkürler

biliyorsun aynı konuyu birkaç kere açmak yasak hele alakasız yerlerde açmak hepten yasak teşekkürler