Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben vektörel çizimden pek anlamam, şöyle yapın böyle yapın diyemeyeceğim. ama sakalları blur olmasa da düz olsa daha net ve güzel olur diye düşünüyorum.
çoğu yerde manuel düzeltme yapman lazım yanakları şişirmissin özelliklede sol yank sol kolu orjinali öyle ama biraz oynasan kafadaki bereyede değişik bikaç ton ver istersen
ben vektörel çizimden pek anlamam, şöyle yapın böyle yapın diyemeyeceğim. ama sakalları blur olmasa da düz olsa daha net ve güzel olur diye düşünüyorum.
çoğu yerde manuel düzeltme yapman lazım yanakları şişirmissin özelliklede sol yank sol kolu orjinali öyle ama biraz oynasan kafadaki bereyede değişik bikaç ton ver istersen
bere kol düzeltmelerini dikkate alacağım ancak yanakları bilerek o şekilde yaptım bir nebzede olsa karikatürize etmek istedim çünkü tüm eleştirileriniz için çok teşekkürler