Ben yinede üslubumu koruyorum ve saygılar diliyorum. Hadi eyvallah
Üslubunuzu korumanızda fayda olacaktır. Zira biraz asabiyimdir.
1-Konuyu açmış olduğum yer Corel Sorunlarınızın bölümü olduğundan belirtmedim. * Genel olarak bende dahil bir çok kullanıcı; konu bölümlerine göre göre değil, konu isimlerine göre dağınık şekilde foruma girmektedir. Konuya girip içeriği hakkında fikri olmayan kişilerde bakmış ve sizin
''Arkadaşlar şu anda 87 kişi konuya bakmış ama kimseden bi cevap yok. Olmaz böyle şey '' yorumunuza sebep olmuştur.
2-İsteyen olursa çalışmamı atabilirdim. * Atabilirdiniz.
3-Gayet açıklayıcı bir şekilde konuyu açtım. Anlamak isteyen önce düşünür. * 87 kişinin izleme yaptığı ve cevap vermediği konunuz hakkında 87 kişiyi haksız sizi haklı çıkartan durumdan dolayı tebrik ederim.
4-Vektör çizimim de ki noktaları tek tek inceledim ve hiç açık yer yok. * Açık yer yok ise çizgilerin birleşme noktalarındaki uzatma alanları Ek görselde bulunmaktadır) birbirine karışmış olabilir.
5-Madem ki cevabı biliyorsun niye yardımcı olmuyorsun. * Önceki mesajımda da yazdığım gibi ''* Sorunuza dönersek, benzer sorunlar vektörel çizimlerin noktasal olarak tam birleşmemesinden kaynaklanabilir. Outline (çizgisel) haliyle noktaların birleşim alanlarını kontrol ediniz.''