Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

vektörel fatura hakkında

kyzikos

🌱Yeni Üye🌱
ustalar Merhaba
Bir sorum var benim aslında sıkıntım...
Şimdi ben yeni bir site ve bu siteye bağlı olarak şahıs firması kurdum...
grafikerler.net ten çok yardım aldım kurumsal kimlik çalışmasından ve sonunda bitirdim gibi bir şey....
ancak fatura kısmında kafam karıştır......vektörel olarak indirdim düzenlemeyi falan yapıcam fakat bu şablonların içinde ki bilgileri falan değiştirmem sice sorun oalcak mı...ayrıca Ai de düzenlediğim faturalarımı normal olarak yani matbaada boş olarak bastırabilecekmiyim...malum fatura noları problem olmaz mı?
ayrıca burdaki vektörel faturaları kurumsal kiimlikteki antetli kağıtlarla birleştirsem olur sanırım dimi?

Benzer konular

aykut55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Selam,

Sana tavsiyem; fatura, sevk. gibi maliyeli işleri bırak matbaalar yapsın. Senin için söylüyorum. Sıkıntı çıkmamasından dolayı.

kyzikos

🌱Yeni Üye🌱
Selam,

Sana tavsiyem; fatura, sevk. gibi maliyeli işleri bırak matbaalar yapsın. Senin için söylüyorum. Sıkıntı çıkmamasından dolayı.
eyvallah saolasın peki sonrasından nasıl olucak yani elimde koçanla faturalar olacak...lazer yazıcıdan nasıl alıcam çıktısını?? noktalı yazıcım yok

aykut55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eyvallah saolasın peki sonrasından nasıl olucak yani elimde koçanla faturalar olacak...lazer yazıcıdan nasıl alıcam çıktısını?? noktalı yazıcım yok

Çalışmayı matbaa yapsın, sonra çalışmayı al onlardan o şekil bire bir çıktı alırsın. Matbaaya verirken, bilgisayarda yazıcam dersen yardımcı olacaktır diye düşünüyorum. Yada deneme yanılma ile halletmeye çalış :)