Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Verda cephe tabela

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
3DSMAX, PHOTOSHOP, CORELDRAW

Alükobant zemin üzeri krom, pleksiglas, alüminyum kesme ve
kutu harf lerden oluşmuş kompozit cephe tabelası çalışma sunumudur...

URIQR.jpg

pHltZ.jpg

IKDnj.jpg

Cjzkd.jpg

bDNeE.jpg

kLDxB.jpg

mv46a.jpg

BeRlC.jpg

uZbb4.jpg

JIXMk.jpg

SeenA.jpg

y72Jf.jpg

pKJgZ.jpg

jGYvE.jpg

536Ou.jpg

HnRb9.jpg

NVS9G.jpg

6wWO7.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
1. resimde kasanın alt tarafı fazla görünüyor bu sebeple alt taraf daha öndeymiş gibi bir görüntü olmuş. Diğer resimlerde ise kasa kalınlığını çizdiğin orantıdaki gibi yapmayı düşünmüyorsunuz değil mi? ...

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Görseller Görünmüyor.
Ben gayet net görüyorum TeknoMod

1. resimde kasanın alt tarafı fazla görünüyor bu sebeple alt taraf daha öndeymiş gibi bir görüntü olmuş. Diğer resimlerde ise kasa kalınlığını çizdiğin orantıdaki gibi yapmayı düşünmüyorsunuz değil mi? ...
O çalışmalar alel acele olduğundan hiçbirinde bi standart yok, bu çalışmayı imalatını ve uygulamalarını yapmış bulunmaktayız iyi durdu diyebilirim...

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Süper olmuş kardeşim emeğine sağlık ... (Isıtma yazısını kırmızı yazmak kimin fikriydi onu merak ettim)

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkür ederim ZxxE

Müşterinin fikriydi ve soğutma yazısının mavi olmasıda müşterinin fikriydi...
Amblemin alt ve üst çizgileride biri mavi biri kırmızı idi ama bu sefer böyle istediler.

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Benim hep yapmak isteyipte yapamadığım bir iş olduğu için merak etmiştim. Aynı renk zemin üzerine aynı renk veya bir ton açık bir yazılarla yan tarafları beyaz kabartma harf tabela yapmak. Sizin fikrinizse müşterinin nasıl karşıladığını merak etmiştim ki bana söylenen ilk sebep " bu şekilde müşteri kabul etmez " oluyordu ... (Aslında bu şekilde çok çizim yaptım ama hiç biri imalata girmedi)

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İmalata yönelik çalışmalarda masraftan kaçılınca iş görüntüsü bozulmaya başlıyor...
Böylece tasarım yapan kişininde şevki kırılıyor.
Zaman yetersizliğinden dolayı iki arada bir derede iş yapmak zaten en büyük balta darbeleri oluyor yaratıcılığa karşı.

Aldığım maaşa karşılık 4 kişilik çalışmama ramen haala yaranamamak ta cabası...

3d tasarıma yönelmek ve free çalışmak amacım içmekan tasrımları konusunda kendimi geliştiriyorum.
Bir ders üzerinde çalışıyorum bitince siteye koyucam çıkan sonucu.

İlgin için teşekkür ederim ZxxxE

DJOSMAN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu tür çizimler yapmak için mutlaka ders almam mı gerekır ? yani çok mu zor bir durum

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
bu tür çizimler yapmak için mutlaka ders almam mı gerekır ? yani çok mu zor bir durum

Bu tip çizimler yapabilmeniz için 3D programlarından birini yeteri kadar kullanabiliyor olmanız gerekir. Bu çizimin yapıldığı program 3Ds Max ama alternatif programlar da var. Programı öğrenirken "ders" ten kastınız bir kursa gitmekse yeteneğinize göre buna ihtiyaç olmayabilir, bu programla ilgili eğitim videolarını internette çok kolay bulabilirsiniz, ne kadar sürede öğreneceğinizse size kalmış ...

DJOSMAN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
@ZxxE teşekkürler indirdim yükledim kurcalamaya basladık hayırlısı tesekkurler tekrar..

Bahtınur YILDIZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Abi selamlar çok alakasız bir yere yazıyorum farkındayım ama şu eklenti render motorunun adı neydi? teşekkürler

sahap9999

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Selamun Aleyküm Şunun Nasıl Yapıldğını Bana Anlatacak Bir Arkadaşım yok Mu elimde Hazır Bir Çalışma var ama Kompozit Yapamıyorum Lütfen Mesajımı Gören ve Bilen Kardeşim Yardımcı Olsun Lütfen

sahap9999(et)hotmail