Video Yaptırılacak - Acil
Program/Seviye: After Effects
Photoshop
Adobe Flash
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Önemli Değil
Medeni Hali: Önemli Değil
İşle ilgili açıklama: Merhaba arkadaşlar,
Konunun yeri burası mı bilmiyorum ama fazla vaktim yok.
Bir ürünün tanıtımının yapılması için video hazırlatmayı düşünüyorum.
Ürünün bazı haber kanallarında ki görüntüleri, bazı alışveriş sitelerindeki müşteri yorumları, ürünün resimleri, özellikleri ve faydasını belirten bir video olacak. Videolardan kesitler, yorumlardan kesitler olacak. Flash video olabilir.(SWF) İstediğiniz şekilde olabilir flash olması şart değil fakat düzgün, güzel bir çalışma istiyorum.
İşin aciliyeti vardır. Pm ile iletişime geçebilirsiniz. Mümkünse telefon ile de iletişim kurabileceğim kişiler arıyorum. (Telefon numarınızı ve msn adresinizi pm atın)
E-posta: anilemregunay@gmail.com
Program/Seviye: After Effects
Photoshop
Adobe Flash
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Önemli Değil
Medeni Hali: Önemli Değil
İşle ilgili açıklama: Merhaba arkadaşlar,
Konunun yeri burası mı bilmiyorum ama fazla vaktim yok.
Bir ürünün tanıtımının yapılması için video hazırlatmayı düşünüyorum.
Ürünün bazı haber kanallarında ki görüntüleri, bazı alışveriş sitelerindeki müşteri yorumları, ürünün resimleri, özellikleri ve faydasını belirten bir video olacak. Videolardan kesitler, yorumlardan kesitler olacak. Flash video olabilir.(SWF) İstediğiniz şekilde olabilir flash olması şart değil fakat düzgün, güzel bir çalışma istiyorum.
İşin aciliyeti vardır. Pm ile iletişime geçebilirsiniz. Mümkünse telefon ile de iletişim kurabileceğim kişiler arıyorum. (Telefon numarınızı ve msn adresinizi pm atın)
E-posta: anilemregunay@gmail.com