Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

vitrine cam arkasi en uygun calisma ?

tntrus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaslar yeni kiraladigim magazanin cephesine izin verilmediginden vitrine yani camin arkasina isikli tabela yaptirmak istiyorum ,led olabilir neon olabilir yada baska alternatif ama onemli olan gunduzde camin arkasindan canli olarak gorulebilmesi,uzerinde Fotokopi ,kartvizit renkli baski vs gibi yazilar yer alacak onerileriniz nedir ? nasil bir tabela yada urun bakmaliyim simdiden tesekkurler

Son düzenleme:

Bahtınur YILDIZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Selamlar,

Cam yansıma yaptığından içeriden folyo tarzı bir şey yapıştıramazsınız, görünürlüğü düşer. İçeriden en uygun ürün LED animasyonlu bir tabeladır. Gündüzde kendini belli eder.

asiprensasi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
LED DISPLAY tabela en uygunu olacaktır iç mekan olduğundan hava şartlarından etkilenmeyeceğinden süper bi çalışma olur ve dilediğiniz gibi bilgisayar ortamında proğramlayıp ger istediğinizde yazıları değiştirebilirsiniz ÇOK DİKKAT ÇEKİCİ ve yerinde olur diye düşünüyorum

tntrus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
LED DISPLAY tabela en uygunu olacaktır iç mekan olduğundan hava şartlarından etkilenmeyeceğinden süper bi çalışma olur ve dilediğiniz gibi bilgisayar ortamında proğramlayıp ger istediğinizde yazıları değiştirebilirsiniz ÇOK DİKKAT ÇEKİCİ ve yerinde olur diye düşünüyorum

tesekkurler ornek fotograf varmi ?

tntrus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tesekkurler acaba ornek calisma varmi bakabilecegim

asiprensasi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kardeş şu an kendi firmamızın ön cephesinde kullanılmak üzere bir adet atelyemizde mevcut fakat nasıl yüklerim nasıl gösteririm konusunda pek tecrübeli değilim fakat googlede led dıplay kayan yazı yazıp aratırsan fikir oluşmasında yardımcı olacak görseller ve videolar çıkıyor