Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Viva Life Dergi Kapağı

tamayajans

🌱Yeni Üye🌱
Çok kısa zamanda yayına geçecek olan dergimiz. Logo, Kapak ve isim hakkında değerli yorumlarınız bekliyorum.
vivalife.jpg

Benzer konular

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Derginin adını herkesin doğru algılaması mümkün değil.. Ben bile internet sietesini okuyunca anladım.

DeCuPe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kendi adima dergi ismini algilamak konusunda bir sıkıntı yasamadim.. Fakat ust tarafta henuz anlam veremedigim bir bosluk var sanki ..

Genel olarak goze hos gelen bir tasarim bana gore...

Kolay gelsin..

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ana kapak için bazı font ve renk seçimleriniz yanlış. Logoda kullandığınızı diğer uygulamalarda kullanmayınız. Ki logonuzun kalitesi düşmesin. Yaldızlı pantone baskılarla albenisi olabilir ama siz yeni bir dergi olmanıza rağmen sanki 15. sayınızı yapamış gibi düz bir çalışma olmuş..Biraz heyecan, biraz merhaba artık bizde varız denilebilmeli ilk sayıda...Daha zaman var gibi üzerinde çalışma yapılabilir.

tarzan45

🌟Usta Tasarımcı🌟
Karıştığım için bağışlayın ama kendimce şöyle bir şey olabilir mi diye düşündüm.
Bunun dışında kapağı çok beğendim... Foto eğer manavgattansa daha da süper...

vivalife1.jpg

Not: Vektörün telif hakkı bana ait değildir.

tamayajans

🌱Yeni Üye🌱
derginin ismini çok düşündük fakat aklımıza gelen çok sayıda isim tescillenmiş. Manavgat Yaşam, Manavgat Life, gibi isimleri düşünmedik. bunun sebebi Manavgat ismi geçince kalitesiz olduğu izlenimi çıkıyor. buradaki halk bu şekilde algılıyor. İsmi biraz anlaşılmaz, biraz zor farkedilen ve Ulusal bir dergi imajı verirsek vatandaşın daha farklı bir gözle bakacağını düşündük. yorumlarınız için teşekkürler

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Tarzan bence sizinki de A gibi duruyor. Hoş ben böyle müdahalelere tepkili olabilirim, önyargılı da olabilirim bundan ötürü. tamay bence sadece i harfinin kuyruğu gitse hem bütnlük bozulmayacak sanki hem de i olduğu vurgulanacak. Değişik denemeler olmalı bunun için; başlıklarınız için düz bir karakter öneririm. İyi çaılışmalar, ellerinize sağlık.

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yazı karakterlerinde her birini ayrı kullanman pek hoş olmamış. Dergi konularında kapaktaki başlıklar gayet okunabilir ve çarpıcı olmalı.Ya da başlık başka alt konu başka olmalı ama standart olmalı her konuda Noktalama işaretlerinde ve bazı kelimelerde yanlışlıklar var. cümbüs cümbüş olmalı. Başkanlı Ona Değil Başkanlı"k" "O'na" vb.

MRT07

🌱Yeni Üye🌱
Manavgat life dergisi

derginin ismini çok düşündük fakat aklımıza gelen çok sayıda isim tescillenmiş. Manavgat Yaşam, Manavgat Life, gibi isimleri düşünmedik. bunun sebebi Manavgat ismi geçince kalitesiz olduğu izlenimi çıkıyor. buradaki halk bu şekilde algılıyor. İsmi biraz anlaşılmaz, biraz zor farkedilen ve Ulusal bir dergi imajı verirsek vatandaşın daha farklı bir gözle bakacağını düşündük. yorumlarınız için teşekkürler
manavgat'ta başka dergi olduğunu bilmemeniz çok üzdü beni.Özellikle kapakta yer alması manavagtın ilk ve tek dergisi diye yazması çok şaşırttı.Bilmiyorum siz nerede yaşıyorsunuz ama manavgatın zaten MANAVGAT LİFE adında bir dergisi var hemde 15 haziran 2009 sayısı ile ilk yayınına başlamış....

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Kullanmayı düşündüğünüz fontlar arasında kararsız kalmış ve hiçbirine haksızlık etmeyip hepsini de kullanayım demişsiniz gibi geldi bana. Dikkat dağıtıcı bir çalışma olmuş.
Kolay gelsin...

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
genel olarak kapak resmini beğendim
(belki manavgatı andıran bi fotoğraf da kullanabilirdiniz ilk sayı olduğu için)
fakat naçizane bir iki önerim olacak kabul ederseniz
logo bir dergi için çok kaba viva yazısını başka karakterde ve rengi düz tek renk olarak yazabilirsiniz ayrıca life yazısı kenarları kırık gibi duruyor hoş olmamış bi el yazısı karakteri olabilir
viva yazınısı life yazısının rengi olabilir soluk kalmış sanki o renk
kapaktaki küçük başlıklar da ayrı karakter olmuş tek karakterden oluşursa daha iyi olur
şimdiden başarılar ellerinize emeğinize sağlık

risenwing

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence logoyu ve renklerini kök değiştirebilirsin. Fikrim, daha sıcak renkler kullanmaktan yana. Başarılar..

matad0r

🌱Yeni Üye🌱
Manavgat dergisimi Viva Life? Manavgattan başka herşeyi hatırlattı bana. Daha çok sağlık dergisini hatırlatıyor. Yinede seçim sizin. Arkadaşların sade olmuş eleştirisine kesinlikle katılıyorum. Al benisini arttırmanız için ilk sayınızın dizaynı daha güzel olmalı yapabilirsiniz kesinlikle.

MagiC_She58

🏆Pro Tasarımcı🏆
yazı fontları renk uyumları ve tasarım itibariyle bence cok hoş bi çalışma olmuş..hayırlı olsun:)