Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Vray İç Mekan Ahşap Sorunu

Benzer konular

Nowhite

🌱Yeni Üye🌱
Kaplamanda oyuk varsa oraya yansımıştır. uwm map kullan yönünü düzenle kaplamanın...

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Materyalin dağılımı ile alakalı büyük olasılıkla. Modifier panelinde UVW Map'ta en iyi sonucu veren "BOX" ayarını kullanın. Düzelmesse sorun ışıkla ilgili de olabilir.

drawsever

🌟Usta Tasarımcı🌟
nowhite'nin dediği gibi, uvw modifier kullanırsan kaplamayı istediğin gibi yönetebilirsin. kaplama resminde küçücük bir budak vardır, ama uygun dağılım yapılmadığı için bütün nesneyi etkileyen koskoca bir problem haline dönüşebilir. çözüm uvw map modifier...

bobmarley1910

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kaplamayla alakalı bir sorun olduğunu sanmıyorum .. eğer ki öyle bir sorun olsaydı diğer taraftaki kaplamalarda bu yanma izi çıkardı .. diğer modeller kaplamaları gayet güzel olmuş .. arkadaşın sorunu farklı gibi ..

Volkan ATA

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kaplamayla alakalı bir sorun olduğunu sanmıyorum .. eğer ki öyle bir sorun olsaydı diğer taraftaki kaplamalarda bu yanma izi çıkardı .. diğer modeller kaplamaları gayet güzel olmuş .. arkadaşın sorunu farklı gibi ..

Denedim fakat olmadi uwv ayarlari ile alakali değil büyük ihtimalle işik ayarlari ile alakali , fakat işik ayarlarını oturttuğumu düşünerekten bozmakta istemiyorum pek ...

sorix

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.bilbortcu.net
ışık ayarlarından olsa yanmış gibi olmazdı orası karanlık dururdu açık dururdu bence uvw map dan dolayı bi sıkıntı var gibi geldi olmadı o yüze ayrı kaplama uygula