Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Materyalin dağılımı ile alakalı büyük olasılıkla. Modifier panelinde UVW Map'ta en iyi sonucu veren "BOX" ayarını kullanın. Düzelmesse sorun ışıkla ilgili de olabilir.
nowhite'nin dediği gibi, uvw modifier kullanırsan kaplamayı istediğin gibi yönetebilirsin. kaplama resminde küçücük bir budak vardır, ama uygun dağılım yapılmadığı için bütün nesneyi etkileyen koskoca bir problem haline dönüşebilir. çözüm uvw map modifier...
kaplamayla alakalı bir sorun olduğunu sanmıyorum .. eğer ki öyle bir sorun olsaydı diğer taraftaki kaplamalarda bu yanma izi çıkardı .. diğer modeller kaplamaları gayet güzel olmuş .. arkadaşın sorunu farklı gibi ..
kaplamayla alakalı bir sorun olduğunu sanmıyorum .. eğer ki öyle bir sorun olsaydı diğer taraftaki kaplamalarda bu yanma izi çıkardı .. diğer modeller kaplamaları gayet güzel olmuş .. arkadaşın sorunu farklı gibi ..
Denedim fakat olmadi uwv ayarlari ile alakali değil büyük ihtimalle işik ayarlari ile alakali , fakat işik ayarlarını oturttuğumu düşünerekten bozmakta istemiyorum pek ...
Denedim fakat olmadi uwv ayarlari ile alakali değil büyük ihtimalle işik ayarlari ile alakali , fakat işik ayarlarını oturttuğumu düşünerekten bozmakta istemiyorum pek ...
ışık ayarlarından olsa yanmış gibi olmazdı orası karanlık dururdu açık dururdu bence uvw map dan dolayı bi sıkıntı var gibi geldi olmadı o yüze ayrı kaplama uygula