Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
rrender.png

Benzer konular

derux

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu ayarlar ne etkisi veriyor objeye?

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
Muhtemelen bu sizin daha önceden aldığınız bir render ayarı, yalnız render ayarları, ne tür bir modelleme yapıldığına,iç ve dış mekan kullanımına, yerleştirilen ışığığa, nasıl bir etki yakalanmak istenildiğine ve bunun gibi birçok nedene göre değişebilir.
Bu verdiğiniz render ayarları sizin aldığınız rendera göre iyi sonuç verebilir ama her modelde aynı sonucu verecek diye bir şart yoktur. Onun için sabit bir render ayarı olabileceğine katılmıyorum.

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Muhtemelen bu sizin daha önceden aldığınız bir render ayarı, yalnız render ayarları, ne tür bir modelleme yapıldığına,iç ve dış mekan kullanımına, yerleştirilen ışığığa, nasıl bir etki yakalanmak istenildiğine ve bunun gibi birçok nedene göre değişebilir.
Bu verdiğiniz render ayarları sizin aldığınız rendera göre iyi sonuç verebilir ama her modelde aynı sonucu verecek diye bir şart yoktur. Onun için sabit bir render ayarı olabileceğine katılmıyorum.

:) yni başlayanlar için çok faydalı bir render ayarı sizde denemelisiniz bence, denedikten sonra ynıldığınızı görüceğinizi düşünüyorum, tabiki bu bir taslak render, iç mekanlar için geçerli, insa kendisini zamanla geliştirmeli, kendi ayarlarını yapmalı, malesef bu 3D yi yeni kullanmaya başlayanların böyle bir durumu olmadığını biliyorum, kendilerine hm bir klavuz hemde yaprıkları işin görselliğini tavan yaptıracak kadar değerli ayarların n kadar önemli olduğunu fark edicekler, daha sonra render ayarlarında küçük değişiklikler yaparak, kendi ayarlarını geliştiricekler, burda yazılan ayarları herkez kullanmak zorunda değildir, faydası var zararı yok, her render ayarı aynı sonucu vermez ama yeni kullanıcılar için aynı tatmini sağlar

ramazan12345

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.grafikindir.com
:) yni başlayanlar için çok faydalı bir render ayarı sizde denemelisiniz bence, denedikten sonra ynıldığınızı görüceğinizi düşünüyorum, tabiki bu bir taslak render, iç mekanlar için geçerli, insa kendisini zamanla geliştirmeli, kendi ayarlarını yapmalı, malesef bu 3D yi yeni kullanmaya başlayanların böyle bir durumu olmadığını biliyorum, kendilerine hm bir klavuz hemde yaprıkları işin görselliğini tavan yaptıracak kadar değerli ayarların n kadar önemli olduğunu fark edicekler, daha sonra render ayarlarında küçük değişiklikler yaparak, kendi ayarlarını geliştiricekler, burda yazılan ayarları herkez kullanmak zorunda değildir, faydası var zararı yok, her render ayarı aynı sonucu vermez ama yeni kullanıcılar için aynı tatmini sağlar

yürü be adamım kim tutar seni:D
paylaşım için teşekkürler:)

darkpicture

🌱Yeni Üye🌱
gökhan dostum. ilk önce paylaşım için teşekkür ediyorumm ancaaakkkk. yeni başlıyan arkadaşlara faydalı olacagını söylemişssin ama ben bir türlü bu sneın yazdığın menüyü bulamadım. halbukide yeni başlayan biriyim. sende yeni başlayanlar için demişsin ama bu işte bir yanlış var anlıyorsunnnn?

huseyinnss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.huseyinsevindik.com
Gökhanın eklediği V-rayin yanılmıyorsam eski versiyonlarından birisi ufak değişiklerle güncelleniyor V-ray ayarlar vardır dikkatli incelersen görebilirsin.

MuratCelik

Generalist
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.muratcelik.in
Gokhan arkadasima oncelikle paylasimi icin tesekkur ediyorum.yeni baslayan arkadaslar icin faydali bir paylasim.en azindan vermis oldugu ayarlar uzerinde degisiklikler yaparak neyin ne ise yaradigini ogrenebilecekleri guzel bir ayar olmus.Herkese iyi calismalar...