Arkadaşlar daha önce tablet hakkında soru sormuştum saolsun yardımcı olmuştu bi kaç kişi..
şimdi tabletim elimde inanılmaz memnunum..
yapmak istediğim şeyi hatasız yansıtabiliyorum..
şu anda tek sorunum tabletin üzerindeki kısayol tuşlarına bi kaç kişisel görev atamak..mesela şu tarz şeyler yapabilirmiyim..tablet üzerindeki herhangi bir tuşa bastığımda brush boyutunu küçültüp büyütme yada başka bir tuşa basıp renk tonu açma koyulaştırma gibi?
çok önemli benim için..
kısayollar şu an hiç işime yaramıyo bana ne önerebilirsiniz ekstradan?
ve bu tableti kullananlar yeni başlayan bu çaylağa lütfen yararlı bir kaç tavsiyede bulunun...
otomobil başına geçmiş acemi sürücü gibiyim yeni yeni keşfediyorum heeaa böyleeymiiş! oluyorum hala...
teşekkürler şimdiden.
bu arada phoroshop cs3 kullanıyorum.
şimdi tabletim elimde inanılmaz memnunum..
yapmak istediğim şeyi hatasız yansıtabiliyorum..
şu anda tek sorunum tabletin üzerindeki kısayol tuşlarına bi kaç kişisel görev atamak..mesela şu tarz şeyler yapabilirmiyim..tablet üzerindeki herhangi bir tuşa bastığımda brush boyutunu küçültüp büyütme yada başka bir tuşa basıp renk tonu açma koyulaştırma gibi?
çok önemli benim için..
kısayollar şu an hiç işime yaramıyo bana ne önerebilirsiniz ekstradan?
ve bu tableti kullananlar yeni başlayan bu çaylağa lütfen yararlı bir kaç tavsiyede bulunun...
otomobil başına geçmiş acemi sürücü gibiyim yeni yeni keşfediyorum heeaa böyleeymiiş! oluyorum hala...
teşekkürler şimdiden.
bu arada phoroshop cs3 kullanıyorum.