Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

web - grafik tasarımcı aranıyor, part time ya da freelance

candide2023

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar hem kendi geliştirdiğimiz web siteleri, hem de arada dışardan aldığımız web siteleri için tasarımcı arıyoruz. part time ya da freelance şeklinde olabilir. işin mahiyetinde genelde web tasarımı var, ama ara ara afiş vb tasarımlar da olabiliyor. uzun süreli bir iş, uyum sağladığımız kişiyle uzun süreli part time devam edebiliriz.

Ankara'da ikamet tercih nedenidir.

min özellikler

1- html ve css e iyi derecede hakim

2- wordpress kurulum, ihtiyaca göre tema vs. özelleştirme

3- photoshop, corel vs gibi bir grafik programı tecrübesi (banner falan hazırlamak için)

4- az biraz ingilizce

bonus özellikler:

1- php bilgisi

2- search egnine optimizasyonu bilgisi

ben varım diyenler tecrübe, bonus özelliklerinden sahip oldukları var ise, var ise referansları falan mesaj atabilirlerse detayları konuşuruz.

iletişim e posta: info@axess.im

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com