Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Web Portal Projesi ( Bir Kaç Soru... )

umut92

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Slm arkadaşlar umarım yardımcı olursunuz.Arkadaşlar ben bir web portalı yapmayı düşünüyorum ve yapacağım portaldan para kazanmak istiyorum.Sizinde görüş, öneri ve fikirlerinizi almak istiyorum.Yapacağım portalın sizin ve tüm insanların ilgisini çekmesini istediğim için fikirleriniz benim için çok önemli.Sizce ne gibi içerikte bir portal olmalı? Kullanıcılar portala giripde neler yapabilmeliki kısa zamanda vazgeçilmez bi portal haline gelsin? Fikir ve Önerilerinizi sunarsanız sevnirim.Şimdiden teşekür ederim... Arkadaşlar lütfen konuyu ve mesajı okuyupda boş geçmeyiniz.Her okuyan en azından bir fikrini söylese işim daha da kolaylaşacak.İyi forumlar...

Benzer konular

KamiLOwen

Acemi Tasarımcı
Web sitesi
www.pgh.com.tr
İnsanların vazgeçilmezi olman şu piyasada çok önemli bir fikirle çıkmanı gerektirir bence. Para kazanmak istiyorsan birde insanların günlük yaptığı hoşuna gelen bilindik siteleri yapabilir Google ile ziyaretçi çekebilirsin. Örneğin Dizi Klip Film siteleri gibi. Bu sitelerin ziyaretçi sayısı oldukça yüksektir.

umut92

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öneriniz için çok teşekür ederim bunu değerlendiricem

brk40

🌱Yeni Üye🌱
bence güncellik önemli. eğer bunu yakalayıp ziyaretçine hissettiririsen devamı gelir. örneğin klip siten var. siteni güncel tutup ve hit klipleri paylaştığın takdirde ziyaretçinin hemen dikkatini çeker. başka zaman yeni kliplere bakmak isterse, hemen senin siten aklına gelir. Bu da kaliteli ziyaretçi demek :)

umut92

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fikir gerçekten güzel ama bir şey sormak istiyorum php ve veritabanı ile admin panelli felan siteler yapabilecek bilgim var ancak bu video olayında siteme eklemek istediğim videoları nereden alacağım.Yinde başka sitelerden indirip kendi sitememi ekleyeceğim???

sermen08

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.sermen.net
fikir gerçekten güzel ama bir şey sormak istiyorum php ve veritabanı ile admin panelli felan siteler yapabilecek bilgim var ancak bu video olayında siteme eklemek istediğim videoları nereden alacağım.Yinde başka sitelerden indirip kendi sitememi ekleyeceğim???

Bu soruna da ben cevap vereyim,

videolar kendi sunucunda barındırabilir veya diğer sitelerin üzerinden çalıştırabilirsin. En yaygın kullanım şekli halihazırda yayın yapan sistemlerin üzerinden videolarını çalıştırmadır. Diğer yolu seçersen barındırma maliyetlerini kaldırabileceğini düşünmüyorum.

Asıl soruya gelince, internet gerçekten büyük fırsatların yakalanabileceği bir ortam. Diğer bir çok alanlara göre kolay para kazanabileceğin bir yer. Ancak herkes internetten voleyi vurmanın çok kolay olduğunu düşünerek bi şekilde bu alanda girişimlerde bulunuyor ve büyük çoğunluğu hüsranla sonuçlanıyor.

Eğer gerçekten iyi paralar kazanmak istiyorsan özgün bir şeyler üret. Farklı oldun mu gerisi kendiliğinden gelecektir.

umut92

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İnternetden iyi para kazanmak kulağa gerçekten hoş geliyor ama dediğiniz gibi çoğu kişinin bu girişimi hüsranla sonuçlanıyor.Örneğin bir site yaptım içerisinde video var , haber var,sohbet vs. vs. sürekli güncelleme yaptığım bir site mesela.;Peki böyle bi sitenin hangi özelliğinden para kazanabilirim.Yani nasıl para kazanırım siteden.Bu arada cvpınız için çok teşekür ederim.Birde umutatamis@hotmail.com msn adresimi eklerseniz boş ve müsait zamanlarınızda size danışacağım şeyler olacak.Site yapımı ve kodlamayla alakalı değil içerikler alakalı.İlginiz için teşekürler.

Serjean

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İnternetden iyi para kazanmak kulağa gerçekten hoş geliyor ama dediğiniz gibi çoğu kişinin bu girişimi hüsranla sonuçlanıyor.Örneğin bir site yaptım içerisinde video var , haber var,sohbet vs. vs. sürekli güncelleme yaptığım bir site mesela.;Peki böyle bi sitenin hangi özelliğinden para kazanabilirim.Yani nasıl para kazanırım siteden.Bu arada cvpınız için çok teşekür ederim.Birde umutatamis@hotmail.com msn adresimi eklerseniz boş ve müsait zamanlarınızda size danışacağım şeyler olacak.Site yapımı ve kodlamayla alakalı değil içerikler alakalı.İlginiz için teşekürler.

sitenin belli bir ziyaretçi kitlesi varsa reklam alabilirsin aylık haftalık bu şekilde kazanabilirsin en basiti.

Storcom

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba
Son yıllarda güncel içerikli, ziyaretçilere etkileşim olanağı sağlayan, sosyal paylaşım siteleri daha ağır basıyor.Zaten kullanıcılar paylaşımda bulunduklarından (video ekleme, resim ekleme gibi) içerik otomatik olarak güncelleniyor, buda Google'ın hoşuna gidiyor.Arama motorlarında yükselerek iyi yerlere gelen sitenin ziyaretçisi çok olacağından sitenize belli süre sonra reklam almaya başlarsınız, veya kullanıcılara gold, silver vb üyelikler sunabilirsiniz.

sermen08

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.sermen.net

Temelde iki tip gelir elde edilebilir, bunlardan biri reklam gelirleri diğeri satabileceğin bir şeyler ortaya çıkarmak.

En temel ve basit para kazanma yönünü reklam gelirleri oluşturuyor. Eğer bol ziyaretçisi olan genel bir portal sahibiysen bu siteye reklam ağlarından (adsense, adclick vs) reklam yerleştirerek kazançlar sağlayabilirsin. Ancak reklam ağlarından elle tutulur paralar kazanabilmen için gerçekten iyi ve kaliteli içeriğe ve ziyaretçiye sahip olmalısın. Bunun yanında spesifik bir sektöre yönelik bir site hazırlayıp direk reklam verenlerden reklam almak daha iyi kazançlar sağlar. Atıyorum içinde her şeyin olduğu genel bir portal yapıp bunun içine reklam ağlarından reklam almak yerine gider tekstil sektöründe kaliteli bir portal hazırlar ve direk kumaşçıdan reklam alırdım.

İkinci kazanç yolu ise satabileceğin bir şeyler üretebilmektir. Mesela bir oyun siten olur üyelere avantaj satarsın, yada sosyal ağ siten olur üyelik satarsın vs.

msn kullanmıyorum

icten_cagri

🌟Usta Tasarımcı🌟
KOD: "Paylaş";

Yani üyelerin sitede kendi paylaşımları veya kendi aralarında paylaşabilecekleri yada başka sitelere paylaşabileceği konulu bir site olursa eminim ki sende yapacağın siteye gerekli ilgiliyi gösterirsen eminim parada kazanırsın üyede......

xice

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım ben bir tane yaptım googleye şehri malatya yaz ilk sırada böyle bir portal yap reklamdan para kazan isterseniz farklı illere bu portalı satıyorum aylık 2000 tl rahat para kazancı var ama malatya şartlarında batı illerinde bu gelir daha fazladır tabi çalışırsanız birşey kazanmak için 1 birşeyler vermelisiniz bu birşeylerden en büyüğü emektir

kare_kedi

🌱Yeni Üye🌱
güzel bir torrent paylaşım sitesi yaparsan ilk üyen ben olabilirim. Fikri kabul edersen davetiyemi isterim ama :D

xice

🏅Acemi Tasarımcı🏅