Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Web sayfasını ortalama ??

AlmilaS

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İyi günler,

Şimdilik sadece iş görmesi için sade bir şekilde hazırladığımız web sitesini Publisher'da oluşturduk. [Bu işin programı değil biliyorum şimdilik öyle gerekti :) ]

Tek sorunum sayfa ekranda sola yaslı duruyor. Bunu, anladığım kadarıyla kaynak bölümüne yazılacak bir kodlamayla düzeltebiliyoruz. Birkaç yazı okudum ve uyguladıklarım işe yaramadı. (2 yere <center> eklemek gibi bir tavsiye idi)
Bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Yani en azından çözümü basit midir ve yönlendirebilir misiniz? (gerekliyse web adresimiz sayfatanitim.com )

Teşekkürler.

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
Ortalanmasını istediğiniz kısmı şu div'in içine koyun
<div style="clear:both; float:none; margin:auto; width:...px ">

</div>

Sayfanızın genişliğini ... yerine yazın. İşinizi görecektir diye umuyorum.

Salamander

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.rasitbolukcu.com
Sayfanızın html kodları arasında yer alan

div style="position:absolute;width:10.-2258in;height:8.0072in"

kısmı

div style="position:relative;width:980px;height:8.0072in;margin:auto"

biçiminde değişirseniz sayfanız ortalanır. 980 pixel benim sayfalarda tercih ettiğim genişlik. Siz kendi tercihinize göre değiştirebilirsiniz. Şayet değişikliği nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız siteyi yüklediğiniz ftpde ana klasörde index_dosyalar klasörünü ve o klasörde yer alan Page305.htm adlı dosyayı not defteri ile açıp düzenleyebilirsiniz. Ancak bu bahsettiğim yöntemle sadece ana sayfanız ortalanır. Her sayfa için ayrı ayrı yapabilir ya da harici style dosyasıyla çalışabilirsiniz. Daha fazla detay anlatıp kafanızı karıştırmak istemiyorum. Şimdilik bu kadarının isteğinizi karşılayacağını düşünüyorum.

AlmilaS

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İkinize de çok çok teşekkürler.
Salamander özellikle senin açıklaman daha aydınlatıcı oldu çünkü web hakkında bilgi sahibi değilim, copy-paste yapıp sayfa ölçüsüyle oynamam yetti, halloldu, çok sağol, iyi akşamlar.

duzgunozkan

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle merhaba,

Biz firmamız bünyesinde bir e ticaret portalı oluşturmak istiyoruz fakat arayüz tasarımını özel olarak yaptırıp kodlama kısmını bünyemizde yaptırmak istiyoruz.

Bununla ilgili ilgilenen arkadaşların fiyat aralığını öğrenebilir miyim?

İyi çalışmalar.