Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

WeB SihirbazlarI eL iLaNI

graffiti82

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
web tasarımı yapan bir firmanın daha doğrusu görselliğin çok önemli olduğu bir sektör için çok basit bir broşür olmuş. müşterilerinize vereceğiniz intibayı öemli ölçüde zedeleyecektir

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
Düşüncene saygı duyarım ancak . Bu işi yaptığımda hayran hayran bakan bir müşteriye.
ilan elden ele dolandıkça bana iş vermek isteyen müşterilere ve iş başvurularımda dikkat çekme işine yaradı. Her zaman söylediğim yazdığım gibi bu tasarımda %100 el çizimi ve %100 vektöreldir. Hazırcı ya da template kullanmıyorum. Basitliğe gelince web sitelerinin kaliteli olanlarında sadeliğin görebilirsin. En basit facebook. Tek renk bir site. Göz yormamalı ve sadece akılda kalıcı olmalı ki bu tasarımım bana göre çooook renkli olmuş son tasarımımdır. zatı 2 yıl kadar öncesinde yapmıştım. Ben kendi düşünceme göre objektif olarak baksam bu işi beğenirdim.

graffiti82

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Düşüncene saygı duyarım ancak . Bu işi yaptığımda hayran hayran bakan bir müşteriye.
ilan elden ele dolandıkça bana iş vermek isteyen müşterilere ve iş başvurularımda dikkat çekme işine yaradı. Her zaman söylediğim yazdığım gibi bu tasarımda %100 el çizimi ve %100 vektöreldir. Hazırcı ya da template kullanmıyorum. Basitliğe gelince web sitelerinin kaliteli olanlarında sadeliğin görebilirsin. En basit facebook. Tek renk bir site. Göz yormamalı ve sadece akılda kalıcı olmalı ki bu tasarımım bana göre çooook renkli olmuş son tasarımımdır. zatı 2 yıl kadar öncesinde yapmıştım. Ben kendi düşünceme göre objektif olarak baksam bu işi beğenirdim.

yaptığınız iş gereği sizi diğer tasarımcılardan ayrı tuttum, herkese göre normal hatta iyi olabilir ancak size göre basit olmuş.
küçük piksellerle uğraşan bir web tasarımcının, vektörel bir çalışma yapması gerçekden takdire değer...

iyi çalışmalar

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️
URL - Telefon - E-Posta Vermek Yasaktır.
Lütfen Düzeldin.