Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Web Site Tasarımı Hk. Sorular

JourneyGRAFİK

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar, ben 3 yıllık bir PS kullanıcısıyım. Bu zamana kadar hiç Web Site tasarımı yapmadım. Web Site tasarımı yapmayı planlıyorum şu an, bir sorum olacak sizlere.

Photoshop'ta siteyi tasarlarken nasıl boyutlar kullanmalıyız. Yani çalışma alanımız kaç boyutlarında olmalı, tasarladıktan sonra siteye koyduğumuzda uyumlu olması gerekiyor ve boyutları nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

alpeyir

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba dostum, sitenin genişliği 1024 olursa, her çözünürlükte rahatça siten gözükür. Siteyi hangi editör ile yapacaksın bilmiyorum ancak div ile yapmanı tavsiye ederim. Bu arada sitenin boyu önemli değil, height değerini istediğin gibi ayarlayabilirsin...

turkgrafix

🌱Yeni Üye🌱
Photoshtop'ta 1008px * 600px bir sayfa aç. daha sonra dökümanın 4 tarafına dip noktalarına Cetvel çek. Daha sonra Image> Canvas 'a gir 1900 * 900 değerlerini gir. ve alttaki oklardan yukarıya doğru olan seç (UP). cetvelin iç kısmında web sitenin tasarımını gerçekleştirebilirsin.

GlooM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.guvenceylan.net
Ben boyutları tam sayfa genişliği 2000 px orta alanı ise 960 px kullanıyorum. Tüm ekranlarda sorunsuz çalışıyor.