Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Web sitesi yapacak arkadaş aranıyor

hakanokmen82

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba,
yeni ajans kurdum. Müşterilerden iş aldığım zaman doğal olarak bana web sitesi yapıyormusun şeklinde sorularda soruyorlar. Bende müşteriyi kaçırmamak adına evet diyorum. Açıkçası bana web sitesi siparişi aldığım zaman sorunsuz şekilde yapacak zamanlamaya dikkat edecek biri lazım. Tabi uygun fiyatta gözardı edilmesin lütfen. Cevaplarınızı bekliyorum. Saygılar

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

divana36

Forumdan Uzaklaştırıldı
Öğrenciyim PHP,FLASH,HTML,CSS biliyorum her türlü konuda uygun fiyata anlaşabilriz.
msn adresim: kosto_okan@hotmail.com

iyi çalışmalar...

volkan16

🏅Acemi Tasarımcı🏅
volkister @ gmail. com iletişime geçebilirsniz referanslarımı gönderebilirim

dominichammet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilanınız hala geçerse makul fiyatlarda web tasarımı işlerinizi yapabilirim. php css html xhtml crossbrowser coding javascript vs kodlamaları hakkında deneyimliyim bir çok web sitesi tasarımı ve kodlaması yaptım.Dediğim gibi ilginizi çekicek olursa makul fiyatlarda işlerinizi yapabilirim. mail adresim dominichammet@hotmail.com eğer hala arıyorsanız görüşelim
saygılar.

ysmagician

🌱Yeni Üye🌱
İlanınızla ilgileniyorum. Profesyonel düzeyde işler çıkartırım. PHP, MySQL, Flash teknolojilerini kullanıyorum. İlgilenirseniz, makul fiyatlarla çalışabiliriz. Sevgiler..
yigit.solmaz@hotmail . com

umut92

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Slm arkadaşalar web sitesi işlerinizde size bende yardımcı olabilirim ancak sadace flash site yapıyorum.Bunun yanında hareketli bannerler, butonlar ,başlıklar ,yazılar , fotoğraf galerileri, preloader gibi özellikler oluyor.Yani üyelik admin panelli siteler yapmıyorum.Öğrenci olduğum için de gayet makul fiyatlara yapıyorum. umutatamis@hotmail.com adresinden bana ulaşabilrsiniz.Herkese teşekür ederim iyi forumlar.

ziyaozcelik

🌱Yeni Üye🌱
BEN WEB TASARIMCISIYIM EĞER ULAŞMAK İSTERSEN maxiclup@ziya.com ADRESİNDEN BANA ULAŞABİLİRSİN..İSTERSEN YAPTIĞIM Bİ KAÇ SİTEYE BAKABİLİRSİN:
-bekirozhan.com.tr
-emekmahallesi.com