Neler yeni

web tasarım çalışması elektronik (e-ticaret)

sanaluser

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.taneryilmaz.net
Merhaba, yeni yaptığım çalışmamı paylaşmak istiyorum
ocakyeni22.jpg

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Eline sağlık hoş olmuş gerçekten başarılar.

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
evet bence de güzel duruyor
emeğinize sağlık

kursdan

🌱Yeni Üye🌱
güzel olmuş hocam html mi yazılımlamı yaptın..

kursdan

🌱Yeni Üye🌱
slm

peki hocam giydirmek nasıl oluyor bildiğim kadarıyla e-ticaret php yada asp yada yazılımla oluyor diye biliyorum yardımcı olursan sevinirim hocam..

iskendersacli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
peki hocam giydirmek nasıl oluyor bildiğim kadarıyla e-ticaret php yada asp yada yazılımla oluyor diye biliyorum yardımcı olursan sevinirim hocam..

önce tasarım yapılır photoshop, fireworks vb. programlar ile. daha sonra tasarımı html e çevirmek için uygun şekilde parçalanır, css ve html yardımı ile tasarım html e çevrilir. daha sonra altyapı olarak hangi sistem kullanılacak ise ( asp, php vb. ile kodlanmış bir script ) sistem ona göre ayarlanır, düzenlenir ve karşınızda site... belki biraz karışık oldu ama işin özeti bu.

dubster

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.emresecer.net
emeğine sağlık güzel çalışma , dahada güzel hale getirebilirdin renkler ve web 2.0 konusunda biraz daha ağırlık vererek.

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
logo nun yanıdaki robot, pixar animations nun lisanslı ürününe benziyor... ilerisi için sıkıntı oluşturma ihtimali var mı?
geri kalan bölümler yeterince başarılı...

hataman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hataman.com
Bu web2 takıntısı nedir ben bir türlü anlayamıyorum ayrıca bilende bilmeyende web2 diyor hemen bunu hiç anlayamıyorum.Tasarım genel olarak gayet başarılı. Aklıma gelmişken tasarımcı arkadaşlar tasarımları cizerken css html uygulanırlığı gözardı ediyorlar çoğu zaman, ben ilk önce buna bakıyorum ve bu tasarımda uygulanabilirlik gayet iyi, tebrikler.

sanaluser

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.taneryilmaz.net
Bu web2 takıntısı nedir ben bir türlü anlayamıyorum ayrıca bilende bilmeyende web2 diyor hemen bunu hiç anlayamıyorum.Tasarım genel olarak gayet başarılı. Aklıma gelmişken tasarımcı arkadaşlar tasarımları cizerken css html uygulanırlığı gözardı ediyorlar çoğu zaman, ben ilk önce buna bakıyorum ve bu tasarımda uygulanabilirlik gayet iyi, tebrikler.

Teşekkür ederim. Arayüz kodlamayı da kendim yaptığım için uygulanabilir olmasına ayrıca dikkat ediyorum :)