Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Web tasarım hakkında sorular

max1299

🌟Usta Tasarımcı🌟
Selam arkadaşlar ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekür ediyorum

açıklama yeni web tasarım kursu bitirdim yaklaşık iki yıldır webtasarım ile uğraşıyorum ve bir oranda kendimi geliştirdiğime inanıyorum

sorularım

1- internetten web tasarım sitesi açarak sipariş alsam bir firma adı ya da muhasebe gerekiyor mu

2- genel olarak 5 alt sayfalı bir site fiyatı ne kadar admin panelli bir sitenin fiyatı ne kadar

3- bir işyerine girerken referans olarak ücretsiz host ve domain ile atılmış sanal firma siteleri göstermek uygun olur mu

şimdiden teşekkürler

Benzer konular

drawsever

🌟Usta Tasarımcı🌟
1- Elbette ki ticari bir iş yapıyorsanız vergi mükellefi olmanız beklenir. Orta ve büyük çaplı işletmelere hizmet verdiğinizde sizden fatura istenecektir. Bu durum size kalmış bir şey yani.

2- Bu konuda belli bir fiyatlandırma mekanizması halihazırda mevcut değil. İşin ayağa düşmüş olması, sağdan soldan çalıntı-çırpıntı templateler ile önüne gelenin web sitesi hazırlayabiliyor olması, çeşitli konulardaki scriptlerin warez sitelerde cirit atması sebebi ile fiyatlandırma oldukça "esnek".

3- Bence uygun olur. Zira işin erbabı olup da piyasaya iş yapmamış birçok insan biliyorum. Ayrıca son derece özenli çalışılmış bir iş, firmanın hostunu ya da domainini yenilememesi nedeniyle bir yıl sonra yok olabiliyor. Bu durumda o çalışmanız yok sayılmamalı.