Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

web tasarım

sprngb

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar.son 4 senedir bir reklam ajansında grafikerlik yapıyorum ama kullanabildiğim programlar photoshop corel ve freehand le sınırlı artık web'e geçmem gerektiğini düşünüyorum.forumlarda her kafadan bi ses çıkıyor ama ben şuan kunuyu doğru yere açtığımdan eminim :wink: kısacası piyasadakilerden farklı PROFESYONEL bi web sitesi için nerden başlamalıyalım daha doğrusu hangi programdan... beni bu konuda aşamalı bir kaç maddeyle bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler :rofl: iyi ki varsınız :rofl:

sanaluser

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.taneryilmaz.net
Bilmen Gerekenler:
1- Photoshop (tasarım için)
2- xhtml+css (önyüz kodlama için) Program olarak editör tavsiye edebilirim. Mesela e-text editör, notepad++ gibi.
3- Javascript ve kendi kütüphanesi Jquery.
4- Html5+ css3 ve jquery mobile (Mobil uygulamalar için)
5- İstediğin bir programlama dili (Bence php)

raiff

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bana göre web Tasarımı senin ilgine göre değişir. Yazılım olarak diyorsan arkadaşın dediği gibi yapacaksın. Ama ben tasarım ve animasyon üzerine çalışırım diyorsan Flash çalışacaksın....Tabiki flash dada yazılım dili vardır....

sprngb

🌱Yeni Üye🌱
ayrı ayrı teşekkür ederim dostlar... Flash'ı kesinlikle kullanmalıyım zaten ama kafam çok karışır mı bilmiyorum.. çok sağolun...

sanaluser

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.taneryilmaz.net
Bana göre web Tasarımı senin ilgine göre değişir. Yazılım olarak diyorsan arkadaşın dediği gibi yapacaksın. Ama ben tasarım ve animasyon üzerine çalışırım diyorsan Flash çalışacaksın....Tabiki flash dada yazılım dili vardır....

Flash'ın geleceğinin nasıl olacağınıda düşünmek lazım. Şu anda işin mobil tarafında flash zaten yok. Gelecekte de modern tarayıcıların kullanımının artmasıyla flash tamamen ortadan kalkabilir. Html5 ve css3 ile flashın yapabildiği her şey daha kolay bir şekilde yapılabilicek. Flash'ın ipini çekmişler sadece sandalyeye tekmeyi atmak kaldı :)

Son düzenleme:

raiff

🌟Usta Tasarımcı🌟
Flash'ın geleceğinin nasıl olacağınıda düşünmek lazım. Şu anda işin mobil tarafında flash zaten yok. Gelecekte de modern tarayıcıların kullanımının artmasıyla flash tamamen ortadan kalkabilir. Html5 ve css3 ile flashın yapabildiği her şey daha kolay bir şekilde yapılabilicek. Flash'ın ipini çekmişler sadece sandalyeye tekmeyi atmak kaldı :)

:) Şuan için sana katılmıyorum.. Nezaman Güzel bir flash site kıvanımda Html5 görürsem ozman katılabilirim sana. ama onun için şuan çok uzak... Bana flash site tadında bir Html5 sitesi gösterirsen fikirlerimi değiştirebilirim... Kolay gelsin. .

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑

kısa az öz ...
başka nasıl anlatılabilir ki? :)