Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

web tasarımı hakkında genel soru

benfisher

🌱Yeni Üye🌱
iyi günler arkadaşlar

öncelikle sitede yeniyim. kendi web sitemi tasarlamak istiyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum. gözümde çok büyüyor bu olay. öncelikle hangi programları öğrenmem gerekiyor(flash, photoshop vs.). piyasadaki sürükle bırak özelliği olan programlar hakkında da(yeterlilik ve güvenilirlik açısından) fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
şimdiden teşekkürler...

Benzer konular

benfisher

🌱Yeni Üye🌱
bana cevap verebilecek kimse yok mu? ya da yanlış bir şey mi sordum arkadaşlar?

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba benfisher , işte olmam sebebiyle özet bir cevap verebiliyorum. Öncelikle fireworks veya photoshop yeterli olacaktır, photoshopla başlangıç olarak ilerleyebilirsin. Ama şunu unutma photoshop bir kaleme benzer her ps bilen web tasarım yapabilir denemez. Onun için sana yardımcı olacak web tasarım için photoshop dersleri olacaktır.

Webde arama yapabilirsin bu konularla ilgili. Şimdi diyelimki tasarımı tamamladın çözdün artık tamamsın, elindeki tasarımı web arayüzüne geçireceksin. Bunun için notepad bile yeterli belki ama tamamlayıcıları ile sana yardımcı oalcak editörler çok daha faydalı olacaktı senin için.

Dreamweaver, phpeditor . vstudio , aptana ... gibi editörler ile tasarımını web arayüzüne aktarman gerekecek. Web arayüz aktarmada bu programlarıda bilmen yetmiyor.

Css Html Javascript temel olarak , bunlara ek olarakta (ki eğer dinamik sayfalar yapmak istiyorsan ve ya iletişim formları vs istiyorsan) en az bir sql (mysql öneririm) , en az bir web dili (php) öneririm bilmen gerekir. Gözünde büyütme bukadar program ve dili nasıl öğreneceğim diye eğer iş yapmaktan zevk alıyorsan bişeyleri kendin yapınca daha mutlu oluyorsan en fazla 5-6 ay içerisinde amatörden daha iyi işler yapabilirsin.

Kolaylıklar diliyorum.