Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Web Tasarımım.. :) Efsaneler Diyarı OU SHARD

akhanburak

🌱Yeni Üye🌱
Görüntü Olarak İlk Tasarımım.Birazcık yada Çok Birazcık Basit Olabilir. :sleepy:

anass.jpg

akhanburak

🌱Yeni Üye🌱
Buyur Hocam birincisi Forum banner i ikincisi de bi host şirketine banner yapmıştım.

eduoff.jpg

20282481.jpg

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
Çalışmayı index olarak degerlendirmek daha dogru gibi...sade güzel olmuş

Dexoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Birazcık basit olabilir demişsinde tamamen basit.Arkaplan üstüne yazı yazmışsın başka yaptığın bişey varmı?

akhanburak

🌱Yeni Üye🌱
Resim Blizzard ın resmi olduğundan üstündede logosu ve yazısı vardı o yazı enlem boyutunda büyüktü ben onu başka bir simgeyle değiştirdim ve resmdede oynamalar yaptım. sadece bundan ibaret olan şeyler değil. tüm sayfalarını yapmıştım. fakat bir anasayfayı paylaştım. Evet Basit Olabilir ama çokda basit değil. Resmin orjinalini bilmediğiniz için yorumuna saygı duyarım yanlız sadece fontdan ibaret birşey olmadığını belirtmek istedim. Benim anlayışım ve içinde bulunduğum çalışmalar yöneticilik açısından mmorpg oyunlar olduğu için önemli olması gereken göze hitabı ve görüntüsüdür benim için.

akhanburak

🌱Yeni Üye🌱
Görüntü Olarak ben sana başka kategorilerden daha güzel ve bir çok amatörden güzel şeylerde yapabilirim. Bu benim kendi sunucum için hazırladığım bir tasarım.

Dexoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Resmin orjinalini görelim o zaman neler yaptığını anlayalım..

akhanburak

🌱Yeni Üye🌱
hocam o resmi aramama rağmen bulamadım. wow un sitesinde mevcut siteyede göz attım ama görünürde birşey yok. çalışmanın basit olduğunu bende biliyordum ama beni azimlendirdiğin için sana ayrıca teşekkür ederim. yeni bir tasarıma başladım. ben onu koyayım bitince sen onada yorum yap. ondanda azim kaparız (belki) :)

Dexoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Azimlendirdiğime sevindim bekliyorum yeni çalışmalarını :)