Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

website tasarladıktan sonra nasıl ftp kullanıcam

gazoz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kaç zamandır interneti taramama rahmen tam çözüme ulaşamadım.Photoshopta güzel sayfalar yapıyorum.Ama webtasarım resmimi parçalayıp link vermek istediğimde mesela google in linkini falan veriyorum.Benim istediğim kendime site yapıp kendi sitemin linklerini vermek.Ayrıca bilgisayarımda yapmış olduğum bu html kodlarını mesela blogcuda göstermiyor.
Bugüne kadar birçok ücretsiz hostingler domainler buldum,dreamwaverimde yüklü.ftp programları kurdum mesela şuan filezilla kurulu ancak nasıl upload yapıcam.İşin özü photoshopta webdizaynı yaptıktan sonra neler yapıcam.
Bana bir yardımsever videolu yada msn aracılığıyla yardım edebilir mi?Lütfen öğretin.Msn adresim

Moderatör tarafında düzenlendi:

Seven-7

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.sevenproject.net
Ücretsiz kullandığın hostingler destekliyorsa kullanabilirsin ftp yi ve şöyle kullanabilirsin bağlanırken

ftp.siteadresi.com ve şifre bölümüne şifrenizi yazıp giriş yapabilirsiniz.

Hosting ve Domainler çok ucuzladı artık,kendinize edinebilirsiniz birtane

Son düzenleme:

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Editörde link verip, .index olarak kaydedeksiniz.

Domain ve host aldıktan sonta "ftp://sitenizin ismi" ile giriş yaptıkktan sonra açılan klasöre .index dosyalarınızı koyuyorsunuz.

Kolay gelsin.

Orkun Caylar

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.orkuncaylar.com
Selam Arakdaşım Öncelikle BEdavaysa Bilgi VEremem bilgilere göre değişir ama normal domain li bir adresin varsa host un vardır demektir.ona göre işlem söleyebilirim siz host aldıysanız zaten ftp bilgileriniz vardır. onları kullanarak bir ftp programı amacıyla host bağlanıp www yada public_html dosyasının içinde hazırlamış olduğun web siteni atıcaksın o kadar kolay gelsin

NOCRY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sağolasın açtığın konu bana da lazımdı

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
Selam Arakdaşım Öncelikle BEdavaysa Bilgi VEremem bilgilere göre değişir ama normal domain li bir adresin varsa host un vardır demektir.ona göre işlem söleyebilirim siz host aldıysanız zaten ftp bilgileriniz vardır. onları kullanarak bir ftp programı amacıyla host bağlanıp www yada public_html dosyasının içinde hazırlamış olduğun web siteni atıcaksın o kadar kolay gelsin

ben yazdığınızdan bir şey anlamadım
"bedavaysa bilgi veremem"?
domainli adres nedir?

bu arada konuyu açan arkadaşım html kodlarını blog üzerinde çalıştıramadığından bahsetmiş
normaldir çünkü benim bildiğim bloglar css kullanıyorlar düz html sayfalar değil

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
photoshopta yaptıgın bir calışmayı kodlayıp ftpden upload nasıl yaparım demişssin dogrumu anladım?

Dram-Like

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Dostum Web Page Maker Öneririm İşyerleri Veya Ulaşım Beyaz e$ya fln genelden bunlar için kullanılır ama senin içinde ii çok basit sürükle bırak yöntemi .