Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Whiskeyman

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Can sıkıntısı ile hiç plan yapılmadan ortaya çıkmış bir çalışma.

whiskeyboygb9.jpg

cinesu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
cinesu.deviantart.com
Hiç plan yapmadıysan. Ya da bu çalışmayı bizlere 'işte can sıkıntısı' deyipte sunuyorsan, bence bir problem var. Eğer ki grafik tasarım yapıyorsan, bu işi canın sıkıldığında bırak. Ve bize daha anlamlı görsel işler sun. Bence canın hiç sıkılmasın. İyi çalışmalar.

baris.basaran

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
bbtasarim.deviantart.com
Zaten bu lafta klasik oldu.Madem canın sıkılmış yapmışsın iyi olmadıgını düşünüyosan neden koyuyorsun.İyi olduğunu düşünüyorsanda neden can sıkıntısından yaptım diyorsun.Yaptıgın çalışmayı kötü eleştiri olmasın diye can sıkıntısından yaptım diyorsunUZ...:( Ayrıcı çok hazır materyal kullanmışsın.

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Baştan söyliyim uzun bir msj olucak. Aslına bakarsanız arkadaşlar sizlere pek katılmıyorum. Canının sıkıntılı olduğu bir arada bişeyler uğraşmak grafik tasarımcı için yanlış mı yani? Canım sıkıldı, keyfim yok, kafam pek basmıyor, elimi kolumu bağlıyıp olduğum yerde oturayımmı yani? öyle yada böyle, iyi yada kötü bişiler yaptım ve o halimle yapılan, değeri düşük veya yüksek bir çalışmayı buraya koydum. Cinesu arkadaşım, yaşın itibariyle eminim ki ve olması gerektiği gibi benden çok daha tecrübeli, görmüş ve geçirmiş birisindir. Ama benim de bu yaşıma kadar öğrendiğim bişey var ki, pisikolojik olarak ne durumda olursam olayım, kendim için, bişileri görmek için, bişeylerden ders çıkarmak için, bakış açımı öyle yada böyle geliştirmek için uğraş vermek kesinlikle doğru bir tercih. Keyfim olduğunda, keyif verici çalışmalarımda olmuştur ve bu çalışmalarımıda burada sunmuşumdur :)

Ve barış arkadaşım. madem canım sıkılmış ve yapmışım, doğru. İyi olmadığını düşünüyorum, yanlış. Ben öyle bir şey demedim. Ama tabi iyi olduğunuda söylemiyorum. İyi yada kötü olduğuna her haliyle karar versedim, burada eleştiriye açmamın bi anlamı yoktu zaten :) Bunun içinde canımın sıkılmazı gerekmez yukarıda belirttiğim gibi.Şuna emin ol ki iyi olmayıpta, benim bu siteye koymadığım onlarca çalışma var. Koymuyorum, çünkü değerlendirilecek bir tarafları yok. Neden bu şekilde bir msj yazma gereğide duydun bi anlam veremedim açıkcası. Yaptığım çalışmaya kötü eleştiri olmasın diye can sıkıntısıyla yaptığımı söylediğimi iddaa etmişsin. Aslına bakarsan bu biraz saldırgan bir laf bilmem farkında mısn??? Benim potansiyelimi, neler yaptığımı, ne düzeyde olduğu bu sitedeki bir çok insan bilir (ukalalık olsun diye demiyorum, tabi en kral tasarımcı benim de demiyorum). Ve yeri gelir kendi yapyığım çalışmayı, yine bu sitede herkese açık bir şekilde eleştiririm. Kötü eleştiriden ve kendimi eleştirmekten çekinmem, ki sebebi ben bir amatörüm. Hazır materyal kullanmadan yapılacak bi şey de yok yukarıdaki çalışmada. varolan jack daniels logosunu benim baştan çizmemi yada gerçek hayatta var olan jack daniels şişesini yağlı boya felan yapmamı mı bekliyordun yoksa? Zaten geriyede pek bişey kalmıyor.Seninde farkedebileceğin gibi çalışmada fazla bir görsellik yok.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Zaten bu lafta klasik oldu.Madem canın sıkılmış yapmışsın iyi olmadıgını düşünüyosan neden koyuyorsun.İyi olduğunu düşünüyorsanda neden can sıkıntısından yaptım diyorsun.Yaptıgın çalışmayı kötü eleştiri olmasın diye can sıkıntısından yaptım diyorsunUZ...:( Ayrıcı çok hazır materyal kullanmışsın.

Countryman uzun mesajını tam olarak okumadım ancak kendisine katılıyorum. Yani sitemiz bir grafik tasarım sitesi ve grafikerler in toplanıp görsellerini eleştirdiğimiz bir sitedir. canlarının sıkıntılarını ve mutluluklarını paylaşıcaklar tabiki. Ayrıca kategorimiz DİGİTAL ART !. Burada en amatöründen en profesyoneline kadar herkes çalışmasını yayınlayabilir. Olumlu yada olumsuz yorumlar alabilir.. Durum böyle iken kimse kimseyi kınayamaz. Ayrıca Countryman ın diğer çalışmalarınıda görmemiş olsak belki sizin mesajınıza katılabiliriz. Ancak başka çalışmaları ile yapabildiklerini grafikerler.net in beyenisine sunmuş ve çoğu görseli beğenilmiş olan bir kişiye bence ön yargı ile yaklaşıyorsunuz.

Konu dağılmamasın, Lütfen alakalı yorumlayacaksak yorum yazalım...

Saygılarımla...

cinesu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
cinesu.deviantart.com
Şimdi bu aslında bir tartışma konusu. İnsanın kötü olduğu bir an olabilir. Fakat o duygu dünyasından çok iyi işler çıkartabilir. Her insanın tasarım ve çizim duyguları farklı. Ama şöyle bir durum var. İnsan kötü şeyler yaşamış olabilir bu onu etkilemez hatta çok iyi işler çıkartır fakat canı sıkılan bir insan eğer ki bir tasarım aşamasındaysa yada çizim yapıyorsa o sıkıntının ona hiçbir yararı yok aksine zararı var. Onun için dedim 'canın sıkıldığında bu işi bırak' diye. Bir işe başla, çalış çabala, uğraş sıkıldığın an bırak. Bu herkese oluyor. Sonra sıkıntın geçtiğinde tekrar işine başla. Bu şekilde bitir. Kastettiğim bu. Olumsuz yorumlar tabiki olacak. Bence olumsuz yorumlar adamı geliştirir. Önemli olan bunlardan ders almak.
Birde Gökhan Tekin'in lafına yorumunun bir köşesine değinmek istiyorum. 'Daha önceki çalışmalarını görmemiş olsak.' O zaman bir tavsiye, buraya çalışmalarını gönderen arkadaşlara; bir başlık açın. Bütün çalışmalarınızı görelim. Ve gelişimlerinizi bizde takip edelim. Ona göre yorumlayalım. Saygılar!

marsg

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hani deriz ya okul için, dergi, gazete için yaptık diye... Bence bir şey için yapılan çalışma değil anlamında söylemiş can sıkıntısını pişman ettiniz Countryman ı :))

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
yo canım bişey için pişman olmuş değilim. Sanırım bakış açılarımız farklı. np

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
For man kısmından sonraki aşamaları merak ettim :)

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Üslubun hedefi biladerim, sorun mu yinede?